Fenerbahçe- Slovacko: 3-0 (Maç Sonucu-ÖZET)

04.08.2022 - 00:12 | Son Güncellenme: 04.08.2022 - 21:58

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. eleme turu ilk mücadelesinde karşılaştığı Çekya'nın Slovacko takımını mağlup etti. İşte maç sonucu, özet, goller ve karşılaşmadan detaylar.

Fenerbahçe- Slovacko: 3-0 (Maç Sonucu-ÖZET)

AJANSSPOR HABER

Avrupa Ligi elemeleri maçı heyecanı başladı. Elemelerde temsilcimiz Fenerbahçe, Slovacko ile karşı karşıya gelecek . Karşılaşma hangi kanalda ve saat kaçta gibi aramaların yanı sıra maç linki de aranmaya başlandı. İşte maça dair tüm detaylar...
 

Fenerbahçe- Slovacko maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı, Portekizli hakem Joao Pinheiro yönetecek. Mücadele Exxen'den yayımlanacak.

Exxen şifresiz nasıl izlenir?

Exxen şampiyonlar ligi maçı nasıl izlenir konusu futbolseverler tarafından merak edilen bir konu. Acun Ilıcalı’ya ait olan Exxen bir dijital program izleme platformudur. İçeriğinde birçok orijinal dizi, film ve çeşitli programlar bulunur.

Acun Ilıcalı son olarak şampiyonlar ligi maçlarını da Exxen bünyesine aldığını duyurmuştur. Şampiyonlar ligi maçlarını izlemek için öncelikle Exxen platformuna üye olmanız gerekir. Üyelik işlemleri şu şekildedir:

Mobil cihazınıza Exxen uygulamasını indirin.
Yeni üyelik başlatın.
Ödeme alınacak kart bilgilerini girin ve onaylayın.

Exxen platformuna üye olup yayınları izlemek için abone olmanız gerekir ve abonelik için her ay belirli bir ücret ödemeniz gerekir. Exxen ücretsiz nasıl izlenir derseniz ilk kez üye olduğunuzda 1 hafta süreyle ücretsiz izleme hakkı kazanırsınız.

1 hafta süre bittiğinde kartınızdan otomatik olarak her ay ücret alınmaya başlanır. Birbirinden özgün dizileri izleyebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Exxen platformunda uygulamaya özel Türk dizileri de çekilir ve yayınlanır.

11'ler belli oldu

  • Fenerbahçe: Ertuğrul Çetin; Osayi, Gustavo, Szalai, Ferdi, Arao, Emre Mor, Zajc, Rossi, Valencia, Lincoln.


  • Slovacko: Nguyen, Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiska, Havlik, Danicek, Petrzela, Travnik, Doski, Holzer.

Fenerbahçe'de 3 futbolcu eksik

Fenerbahçe, Slovacko karşısında 3 futbolcusundan yoksun çıkarken, Teknik Direktör Jorge Jesus, Dinamo Kiev maçına göre 5 değişiklik yaptı.

Fenerbahçe, Slovacko karşısında UEFA listesinde yer alan 3 oyuncusundan yararlanamadı. Sarı-lacivertli takımda kırmızı kart cezalısı İsmail Yüksek’in yanı sıra sakatlığı nedeniyle tedavisi devam eden Joshua King ile yeni transfer İrfan Can Eğribayat kadroda yer almadı.

Yeni transfer kaleci İrfan Can Eğribayat da UEFA listesine eklenmesine rağmen takımla idman yapmadığı için teknik heyet tarafından kadroya alınmadı.

Kiev maçına göre 5 değişiklik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Dinamo Kiev ile oynanan rövanş maçına göre Slovacko maçında ilk 11’de 4’ü zorunlu 5 değişiklik yaptı. Sakatlığı bulunan kaleci Altay Bayındır yedekler arasında yer alırken, kırmızı kart cezalısı İsmail Yüksek ile sakat Joshua King kadroda yer almadı. İrfan Can Kahveci sakatlığı nedeniyle UEFA listesinden çıkartılırken, stoperde Tisserand da teknik heyet tercihi nedeniyle liste dışında kaldı.

Bu futbolcuların yerine kalede Osman Ertuğrul Çetin, stoperde yeni transfer Gustavo Henrique, orta sahada Miha Zajc, orta alanın sağında Emre Mor, orta alanın solunda Lincoln görev yapacak.

Tribünler tamamen doldu

Fenerbahçe'nin Slovacko ile oynadığı karşılaşmaya sarı-lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Maçtan saatler öncesinde stat civarında toplanan sarı-lacivertli taraftarlar, marş ve tezahüratlarla karşılaşmayı bekledi.

Tribünlerin tamamını dolduran Fenerbahçeli taraftarlar, ısınma sırasında tek tek oyunculara destek oldu.

MAÇ SONUCU

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. eleme turu ilk maçında Ülker Stadı'nda karşılaştığı Çekya'nın Slovacko takımını 3-0 mağlup etti ve rövanş öncesi büyük avantaj elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler