Fenerbahçe Parolapara'dan Polonyalı milli oyuncuya transfer kancası

15.03.2024 - 23:56 | Son Güncellenme: 16.03.2024 - 00:12

AXA Sigorta Efeler Ligi ekibi Fenerbahçe Parolapara, Polonya ekibi Asseco Resovia Rzeszow'dan Fabian Drzyzga'yı transfer etmeye çok yakın. Detaylar...

Fenerbahçe Parolapara'dan Polonyalı milli oyuncuya transfer kancası

Efeler Ligi ekibi Fenerbahçe Parolapara'da yeni sezon çalışmaları sürüyor. Sarı-Lacivertli ekibin son olarak Polonyalı voleybolcu Fabian Drzyzga ile anlaşmaya yakın olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe, Polonyalı transfere yakın

Fenerbahçe Parolapara'da gözler transfer için Polonya'da. TVP Sport'tan Sara Kalisz'in aktardığı bilgilere göre Sarı-Lacivertli ekip Asseco Resovia Rzeszow'un tecrübeli pasörü Fabian Drzyzga ile anlaşmaya oldukça yakın. Drzyzga gelecek sezon Efeler Ligi'nde Fenerbahçe forması terletebilir. 

Fabian Drzyzga kimdir?

Polonyalı milli voleybolcu Fabian Drzyzga 1990 yılında dünyaya geldi. Pasör pozisyonunda oynayan Drzyzga daha öncesinde Polonya'da PZU AZS Olsztyn, UMKS MOS Wola Warszawa, Tytan AZS Czestochowa, AZS Politechnika Warszawska ve Asseco Resovia Rzeszow ile Yunanistan'da Olympiacos, Rusya'da ise Lokomotiv Novosibirsk formaları terletti.

İlgini Çekebilir
Halkbank'ın yıldızı transferde anlaşmaya vardı
Habere Git

Fenerbahçe Parolapara lige kaçıncı sırada?

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Fenerbahçe Parolapara ikinci sırada yer alıyor. Sarı-Lacivertli ekip bu  sezonki 24 maçtan 22 galibiyet ile dönerek toplamda 64 puana ulaştı. Fenerbahçe bu maçlarda 68 set kazandı ve 20 set kaybetti. Efeler Ligi'nde zirvede yer alan ekip ise 24 maçtan da galibiyet ile dönerek 68 puan toplayan Halkbank. 

Senin için hazırladığımız haberler