Halkbank'ın yıldızı transferde anlaşmaya vardı

14.03.2024 - 20:10 | Son Güncellenme: 14.03.2024 - 20:39

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin lideri Halkbank'ta 2 sezondur forma giyen pasör Micah Ma'a yeni sezon için transferde kararını verdi. İşte detaylar...

Halkbank'ın yıldızı transferde anlaşmaya vardı

Halkbank'ta yeni sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Ankaralı ekibin son olarak iki sezondur kadrosunda bulunan Micah Ma'a ile yeni sezon için iç transferde anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Ma'a, Halkbank ile bir sezona daha 'evet' dedi

Amerikalı voleybolcu Micah Ma'a gelecek sezon için kararını verdi. Voleybolun Sesi tarafından aktarılan bilgilere göre son iki sezondur Halkbank'ta forma giyen Ma'a Ankara takımı ile üçüncü sezonda anlaşmaya vardı. Ma'a 2024-25 sezonunda da AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Halkbank için ter dökecek.

İlgini Çekebilir
Türkiye milli takıma istemişti: Wilfredo Leon, Efeler Ligi'ne geliyor
Habere Git

Micah Ma'a kimdir?

Son olarak gelecek sezon için Halkbank ile sözleşme yenilediği iddia edilen Micah Ma'a 16 Nisan 1997'de Amerika Birleşik Devletleri'nde dünyaya geldi. Pasör pozsiyonunda oynayan tecrübeli voleybolcu daha öncesinde ABD'de UCLA, Fransa'da Stade Poitevin Volley-Beach ve Polonya'da GKS Katowice formaları giydi.

Ma'a kariyeri boyunca 1 Türkiye Kupası ve 1 Fransa Kupası kazandı. Amerika'da milli olarak da forma giyen voleybolcu 2 FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde gümüş madalya ve 1 NORCECA Şampiyonası'nda altın madalya elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler