Fenerbahçe'de Hedef Felipe Anderson | Transfer Haberleri

15.07.2023 - 08:35 | Son Güncellenme: 15.07.2023 - 08:42

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, İtalya Ligi'nde Lazio forması giyen Brezilyalı oyuncu Felipe Anderson'u kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe'de Hedef Felipe Anderson | Transfer Haberleri

Edin Dzeko, Ryan Kent, Alexander Djiku, İrfan Can Eğribayat, Umut Nayir ve Sebastian Szymanski ile sözleşme imzalayan Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe'de hedef Felipe Anderson

Sarı-lacivertli takım, İtalya Serie A Ligi'nde Lazio forması giyen Brezilyalı yıldız Felipe Anderson ile ilgilendiği iddia edildi.

Skorer'in TNT Sports'tan derlediği habere göre, Fenerbahçe'nin, Lazio forması giyen sağ kanat oyuncusu Felipe Anderson ile ilgilendiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
G.Saray'ın Fred için yaptığı teklif belli oldu!
Habere Git

3 Arap kulübü peşinde

Brezilyalı futbolcuya ayrıca Al Ittihad, Al Ahli ve Al Shabab gibi takımların da ilgisinin olduğu vurgulandı. 

4 takımın, 30 yaşındaki futbolcunun transferi için önümüzdeki günlerde Lazio'nun kapısını resmi teklifle çalmasının beklendiği aktarıldı.

Lazio, Anderson ile sözleşme uzatmak istiyor

Lazio'nun ise Anderson'un ayrılığı konusunda katı bir tavır sergileyebileceği kaydedildi. İtalyan ekibinin, Anderson ile sözleşme uzatmak istediği öne sürüldü. 

İlgini Çekebilir
Ghezzal'ın en beğendiği Galatasaraylı ve Fenerbahçeli futbolcu
Habere Git

Forma giydiği takımlar

2021 yılından bu yana Lazio forması giyen Felipe Anderson'un kulübüyle olan sözleşmesi bir yıl daha devam ediyor. Santos altyapısından yetişen Felipe Anderson, Avrupa kariyerinde Lazio, West Ham United ve Porto gibi takımların formasını giydi.

Felipe Anderson, kariyeri boyunca 427 karşılaşmada forma giydi. Brezilyalı futbolcu söz konusu maçlarda 72 gol atarken, 83 kez de asist performansı sergiledi.

Gözler Mert Müldür'de 

Öte yandan İtalya’da Sassuolo forması giyen milli futbolcu Mert Müldür için de görüşmeler sürüyor. 24 yaşındaki Mert Müldür, Fenerbahçe forması giymeye sıcak bakıyor. Sassuolo kulübünün ikna edilmesi adına mesai harcanıyor.

İlgini Çekebilir
Icardi transferinde son durum! Okan Buruk açıkladı
Habere Git

Eğer Mert Müldür transferi gerçekleşirse Fenerbahçe’de Nazım Sangare ile yolların ayrılması bekleniyor.

Becao tamam gibi

Savunmaya Alexander Djiku hamlesini yapan Fenerbahçe, şimdi de Rodrigo Becao ile anlaşma noktasına ulaştı.

Becao için yapılan teklif 9+1 milyon Euro

Geçtiğimiz yıldan bu yana Brezilyalı savunmacı için çalışmalar yürüten sarı-lacivertliler, son hamlesini de yaptı. Fenerbahçe yönetimi Becao’nun kulübü Udinese’ye 9+1 milyon Euro'luk teklif sonrası mutlu sona yaklaştı.

İlgini Çekebilir
Güneş rest çekti Halil imzayı attı
Habere Git

Udinese’den ayrılmayı zaten isteyen Becao da Fenerbahçe’de oynamaya sıcak bakıyordu. İtalya’da ayrıca Atalanta’nın da yakından takip ettiği 27 yaşındaki futbolcunun rotası sarı-lacivertli forma oldu.

Senin için hazırladığımız haberler