Mauro Icardi Transferinde Son Durum! Okan Buruk Açıkladı...

15.07.2023 - 00:07 | Son Güncellenme: 15.07.2023 - 00:23

Galatasaray, Austria Wien ile oynadığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından teknik direktör Okan Buruk, Mauro Icardi'nin transferi hakkında konuştu.

Mauro Icardi Transferinde Son Durum! Okan Buruk Açıkladı...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'ya gitti. Şampiyonluk parolası ile çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Avusturya'da çıktığı ikinci hazırlık maçında berabere kaldı. Aslan'ın Austria Wien'e karşı oynadığı maç 1-1 bitti.

Okan Buruk, maçtan sonra konuştu

Karşılaşmanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Buruk, bonservisi Paris Saint Germain'de bulunan ve anlaşma sağlandığı belirtilen Mauro Icardi'nin transferindeki son durum ve Dries Mertens ile ilgili ayrılık söylentileri hakkında bilgi verdi.

"Icardi'yle alakalı henüz bir imza yok"

Mauro Icardi transferinde henüz resmi bir adımın olmadığını belirten Okan Buruk, "Icardi'yle alakalı henüz bir imza yok. Ayın 20'sinde Şampiyonlar Ligi için liste veriliyor, daha sonrasında da düzenleyebiliyoruz. O zamana kadar bir şeyler netleşirse, kadroya ekleme yapabiliriz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a 21'lik dev stoper: Temasa geçildi!
Habere Git

Mertens'in transfer olacağı iddialarına cevap

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Dries Mertens ile ilgilenen bir Suudi Arabistan takımının 36 yaşındaki futbolcuya 2 yıllık sözleşme teklif ettiğini, Galatasaray'a ise 11 milyon Euro'luk bonservis bedeli önerdiğini iddia etmişti. Teknik direktör Okan Buruk, bu iddiaya cevap verdi.

"Mertens için bize ulaşan bir teklif yok"

Buruk, "Mertens için bize ulaşan bir teklif yok. Biz de sosyal medyadan okuduk. Kulübe böyle bir şey geldi mi gelmedi mi bilmiyorum ama bana ulaşan bir şey yok" açıklamasını yaptı.

Şampiyonluğun anahtarı Icardi

Geçtiğimiz sezon başında PSG'den kiralanan Mauro Icardi, Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük bir rol oynadı. 26 maça çıkan Arjantinli yıldız, 23 kez rakip fileleri havalandırırken, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Dries Mertens'e Suudi Arabistan'dan dudak uçuklatan teklif!
Habere Git

Mertens 33 maçta 7 gol, 4 asist kaydetti

Serie A temsilcisi Napoli'nin efsane isimlerinden Dries Mertens ise geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'a imza atmış ve Sarı-Kırmızılı formayı 33 kez giymişti. 36 yaşındaki Belçikalı çıktığı 33 maçta 7 gol, 4 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler