Stefano Pioli, F.Bahçe'nin Listesindeki Rade Krunic İçin Hakkında Sert Konuştu

09.08.2023 - 11:31 | Son Güncellenme: 09.08.2023 - 11:36

Transfer haberleri... AC Milan'ı çalıştıran Stefano Pioli, Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Rade Krunic hakkında sert açıklamalar yaptı. Detaylar.

Stefano Pioli, F.Bahçe'nin Listesindeki Rade Krunic İçin Hakkında Sert Konuştu

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AC Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Rade Krunic ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

"Kafası başka bir yerde olan oyuncuyu oynatmam"

Monza ile oynanan karşılaşma sonrası konuşan Pioli, "Krunic? İyi antrenman yapmayan veya kafası başka bir yerde olan bir oyuncunun oynamasına asla izin vermem" dedi.

Fenerbahçe'nin Krunic teklifi

Bilindiği üzere Fenerbahçe'nin, İtalyan ekibi ile sözleşme uzatmaya sıcak bakmayan merkez orta saha oyuncusu için bonuslar hariç 8 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli teklif ettiği iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Aboubakar'a talip çıktı!
Habere Git

Milan, Krunic için 10 milyon Euro istiyor

Ancak, AC Milan kulübünün 29 yaşındaki yıldız oyuncuyu 10 milyon Euro'nun altından bir aşağı rakama satmaya sıcak bakmadığı belirtildi.

Fenerbahçe, Krunic'le anlaştı

Kanarya, Krunic’le hem sözleşme hem de yıllık ücret (3 milyon Euro) konusunda geçtiğimiz hafta el sıkışmıştı. 

Milan performansı

Öte yandan kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılında devam eden Krunic, İtalyan ekibiyle çıktığı 125 karşılaşmada 3 gol ve 6 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Ada çıkarması!
Habere Git

Orjinal mevksisi merkez orta saha dışında on numara, önlibero, orta saha sol, orta saha sağ, sol kanat ve sağ bekte de görev yapabilen başarılı oyuncu, 2019 yılında Empoli'den 8.6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Milan'a transfer olmuştu.

Forma giydiği takımlar

Boşnak yıldız kariyerinde Foca U19, Sutjeska Foca, Donji Srem, Hellas Verona, Borac Cacak ve Empoli formalarını da giydi. Bosna Hersek Milli Takımı ile de 29 maçta sahaya çıkan 29 yaşındaki oyuncu 4 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler