F.Bahçe, 3 Koldan Transfer İçin Saldırıyor! Jorginho, Wilfred Ndidi, Cengiz Ünder...

09.08.2023 - 09:36 | Son Güncellenme: 09.08.2023 - 15:21

Fenerbahçe transferlerine devam ediyor. Sarı-lacivertli takımda Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Jorginho ve Wilfred Ndidi'nin için Londra'ya gitti.

F.Bahçe, 3 Koldan Transfer İçin Saldırıyor! Jorginho, Wilfred Ndidi, Cengiz Ünder...

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Slovenya ekibi Maribor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Selahattin Baki transfer için Londra'da

Alexander Djiku, Rodrigo Becão, İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Edin Dzeko, Miha Zajc, Sebastian Szymanski, Ryan Kent ve Umut Nayir ile sözleşme imzalayan sarı-lacivertli takımda yöneticilerden Selahattin Baki, transfer görüşmeleri için Londra'ya gitti.

Jorginho'nun menajeriyle görüşülecek

Baki'nin ilk olarak Chelsea'de forma giyen Jorginho'nun menajeriyle görüşeceği öğrenildi. Bu transferden istenilen sonucun alınamaması durumunda ise diğer alternatiflere bakılacağı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Var mı Muslera'ya kafa tutan?
Habere Git

Wilfred Ndidi de listede

Fenerbahçe, Jorginho ile anlaşamaması durumunda B planını devreye sokacak. Sarı-lacivertli yönetim, Brezilya asıllı İtalyan oyuncunun alternatifi olarak ise Leicester City'nin Nijeryalı yıldızı Wilfred Ndidi'yi belirledi.

Ndidi, Leicester City'nin Champhionship'te olmasından dolayı takımda kalmak istemeyen oyuncular arasında yer alıyor. Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden önlibero oyuncusu, geçen sezon çıktığı 30 karşılaşmada 1.855 dakika sahada kaldı. 

Fenerbahçe, Cengiz Ünder ısrarını sürdürüyor

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan bir başka oyuncu ise Cengiz Ünder. Sarı-lacivertli takım, milli futbolcu için teklifini artırdı. Yönetim, başarılı oyuncu için 12 milyon Euro'ya kadar çıktı ancak Fransız ekibi Marsilya, yıldız oyuncu için 15 milyon Euro talep ediyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Aboubakar'a talip çıktı!
Habere Git

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Cengiz Ünder, 1 Temmuz 2022 tarihinde Roma'dan Marsilya'ya 8.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. Fransız temsilcisi ile 93 maça çıkan Ünder, 18 gol ve 12 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler