Fenerbahçe, Dominik Livakovic İçin Yeniden Harekete Geçti | Transfer Haberleri

02.07.2023 - 08:15 | Son Güncellenme: 02.07.2023 - 08:25

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Hırvatistan Ligi'nde Dinamo Zagreb forması giyen Dominik Livakovic'i kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe, Dominik Livakovic İçin Yeniden Harekete Geçti | Transfer Haberleri

Yeni sezon öncesi Edin Dzeko, Ryan Kent ve İrfan Can Eğribayat ile sözleşme imzalayan, Teknik Direktörlük görevine de İsmail Kartal'ı getiren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Fenerbahçe, Dominik Livakovic'ten vazgeçmiyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Altay Bayındır'ın sakatlığı sonrası eldivenleri devralan ve forma giydiği maçlarda beklenenin de üstünde bir performans göstermesine rağmen İrfan Can Eğribayat'ı da şampiyonluk kadrosuna tam oturtamayan Kanarya uzun bir süredir Dominik Livakovic'i istiyordu. 

Daha önce sık sık hem Hırvat kaleciyle hem de kulübü Dinamo Zagreb'le masaya oturulsa da bir türlü anlaşma zemini oluşmamıştı.

İlgini Çekebilir
Obra, F.Bahçe'nin listesindeki yıldıza kancayı taktı! Teklif yapıldı...
Habere Git

Dominik Livakovic, yeni bir maceraya atılmak istiyor

İsmi Bayern Münih'le dahi anılan 28 yaşındaki kaleci geçen sezonun devre arasında transfer yapamamıştı. Sezonu Zagreb'te şampiyonlukla tamamlayan Livakovic 2015'ten bu yana formasını giydiği kulübünden ayrılarak yeni bir maceraya atılmak istiyor. Sözleşmesi 2024'te bitecek olan yıldız kaleci kulübüne de para kazandırarak ayrılmayı hedefliyor.

Fiorentina, Livakovic için Zagreb'le anlaşamadı

Bu doğrultuda başarılı eldivenin en ciddi talibi İtalyan ekibi Fiorentina'ydı. Fakat Çizme temsilcisi, Livakovic için Zagreb'le anlaşamadı. 

Teklif reddedildi

Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Hırvat ekibinin, Fiorentina'dan gelen 6 milyon Euro'luk teklifini reddettiğini duyurdu. 

İlgini Çekebilir
Ebrar Karakurt'un Gülşen paylaşımı olay oldu!
Habere Git

Fenerbahçe teklifini iletti

Haberde; Fenerbahçe'nin de tecrübeli file bekçisi için Zagreb'e resmi teklifini ilettiğini ancak İspanyol takımı Villarreal'in de transfer için devrede olduğunu yazdı.

Senin için hazırladığımız haberler