Tekvandocular "Eyvah! Ringde Babam Var" Etkinliğinde Velilerine Madalya Verdi

27.12.2022 - 19:56 | Son Güncellenme: 27.12.2022 - 20:05

Taekwondo haberleri | Tekvando öğrencileri, "Eyvah! Ringde babam var" etkinliğinde gösteri yaparak, dövüştükleri velilerine madalya verdi. İşte detaylar.

Tekvandocular "Eyvah! Ringde Babam Var" Etkinliğinde Velilerine Madalya Verdi

Kepez Belediyesi Spor Kulübü, 'Eyvah ringde babam var' etkinliği düzenledi. Tekvando öğrencileri, temsili dövüştükleri velilerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, anı madalyası verdi.

Önce gösteri yaptılar, sonra velileri ile dövüştüler

Turgut Özal Spor Salonu'nda yapılan 'Eyvah ringde babam var' etkinliğinde 3-17 yaş arasındaki tekvandocular, sırayla gösteri yaptı. Gösterilerin ardından çocuklarıyla dövüşmeleri için salona davet edilen veliler, unutamayacakları bir anı yaşadı.

Kepez Belediye Başkanı açıklama yaptı

Antalya'nın Kepez İlçesi'nde düzenlenen etkinliğe, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı. Hakan Tütüncü, 'Eyvah! Ringde babam var' etkinliği hakkında açıklamalarda bulundu. Tütüncü, çocuklar ile anlamlı bir ortamı paylaştıklarını söyledi.

İlgini Çekebilir
2022'de tekvandoda kürsüye doyduk!
Habere Git

"Çocuklarımızın umutlarından tutabilmek çok önemli"

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, "Onları iyi eğiteceğiz. Birlikte çocuklarımızın hayallerinden umutlarından tutabilmek çok önemli. Onların yanlarında olduğumuzu hissettirebilmek için buradayız. Gelecek yolunda onlara güç vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Çatal'dan açıklama

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal da düşüncelerini aktardı. Açıklamada bulunan Başkan Hakan Çatal, çocukların velilerine seslendi.

"Siz bize, biz size doğru enerji verdik"

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, "Pandemiden sonra çocuklarımıza tekrar kavuşmak, onları sporcu jenerasyonu olarak yetiştirmekten çok mutluyuz. Siz bize, biz size doğru enerji verdik" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Milli tekvandocunun hedefi Avrupa'da 5. şampiyonluk
Habere Git

"Velilere çok teşekkür ediyorum"

Sözlerine devam eden Hakan Çatal, "Velilere çok teşekkür ediyorum. Sporu, sporcuyu seven dinamik başkanımız bizim takım kaptanımız. Başkanımızın desteğiyle daha fazla çocuğumuza ulaşacağız" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler