Eyüpspor, Olimpija Ljubljana'dan Svit Seslar'ı transfer etti!

19.08.2023 - 21:54 | Son Güncellenme: 19.08.2023 - 22:05

TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde elediği rakibi Olimpija Ljubljana'nın on numarası Svit Seslar'ı transfer etti. Detaylar.

Eyüpspor, Olimpija Ljubljana'dan Svit Seslar'ı transfer etti!

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Eyüpspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. İstanbul temsilcisi, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda elediği Olimpija Ljubljana'nın on numarası için harekete geçti.

Svit Seslar Eyüpspor'da

Sloven takım ile transfer görüşmelerine başlayan Eyüpspor yönetimi, anlaşma sağladı. Svit Seslar, TFF 1. Lig ekibine katıldı.

Riera'nın gözdesi

Bir dönem Galatasaray'da yardımcı antrenörlük de yapmış, Sarı-Kırmızılılar'ın eski futbolcusu Albert Riera, daha önce Radyospor'a konuk olmuş ve Svit Seslar'ın Ljubljana'nın en tehlikeli futbolcusu olduğunu söylemişti.

İlgini Çekebilir
Merih Demiral resmen Al-Ahli'de!
Habere Git

Svit Seslar'ın kariyeri

9 Ocak 2002 doğumlu Svit Seslar, ülkesi Slovenya'da futbola başladı. Seslar, Olimpija Ljubljana'da profesyonel oldu. Gösterdiği performansla dikkat çeken genç on numara Eyüpspor ile anlaşma sağladı.

Svit Seslar'ın performansı

21 yaşındaki Svit Seslar, geçen sezon Sloven takımda 40 maça çıktı. 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Svit Seslar, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler