Exxen TV canlı izle - Exxenspor Ücretsiz Galatasaray Maçı İzle (GS ŞL MAÇI)

03.10.2023 - 18:43 | Son Güncellenme: 03.10.2023 - 18:47

Exxen Spor TV canlı izle ve canlı yayın gibi aramalar sürüyor. Manchester United- Galatasaray şifresiz izle, exxen tv canlı izle ve ücretsiz izle gibi aramalar sürüyor. İşte tüm detaylar...

Exxen TV canlı izle - Exxenspor Ücretsiz Galatasaray Maçı İzle (GS ŞL MAÇI)

AJANSSPOR HABER

Exxen TV üzerinden canlı olarak yayınlanacak olan Manchester United- Galatasaray maçı izlemek için araştırmalar artmaya başladı. İzleyiciler Exxen TV canlı izle ve maç canlı izle gibi aramalar sürüyor. İşte tüm detaylar...

Exxen nedir?

Exxen, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 1 Ocak 2021 itibarıyla yayın  hayatına başlayan ücretli bir dijital içerik platformudur. Platform için 1.500 kişilik bir ekip oluşturuldu. Acun Ilıcalı tarafından platformun ücretsiz seçeneğinin olmayacağı, reklamlı ve reklamsız olmak üzere ücretli iki paketin olacağı belirtildi. Platformun yıllık bütçesinin ise 900 milyon TL olacağını açıkladı.

Exxen ücreti ne kadar?

Kişiler aylık veya yıllık olarak üyelik yapabilirler. Aynı zamanda spor paketleri de farklı şekillerde ücretlendirilmektedir. Spor aylık fiyat reklamlı olarak 49,80 TL, reklamsız olarak aylık fiyat ise 69,80 TL olarak belirlenmiştir.

Exxen 1 aylık üyelik ne kadar?

Exxen Paketi Seçilmesi Halinde; Tüm hat tiplerinde aylık yenilenen Abonelik bedeli reklamlı paket için 56,20 TL ve reklamsız paket için 73,80 TL olup tüm vergiler dâhildir.

Senin için hazırladığımız haberler