EURO 2024'te final öncesi şok olay: Güvenlik, İspanya kaptanını sakatladı

10.07.2024 - 11:38 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 11:54

İspanya, EURO 2024 yarı finalinde Fransa'yı 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sırasında İspanya'nın sevincine katılan taraftarları durdurmaya çalışan güvenlik görevlilerinden biri ise Alvaro Morata'yı sakatladı.

EURO 2024'te final öncesi şok olay: Güvenlik, İspanya kaptanını sakatladı

Dün akşam UEFA EURO 2024 yarı final ilk maçınd İspanya ve Fransa karşılaştı. Maçı Lamine Yamal ve Dani Olmo'nun golleri ile 2-1 kazanan İspanya ise bir sakatlık şoku yaşıyor.

Alvaro Morata sakatlandı

İspanya'nın Fransa karşısında galip gelmesinin ardından bazı taraftarlar İspanyol futbolcuların kutlamasına katılmak istedi. Taraftarları durdurmak isteyen bir güvenlik görevlisi ise İspanya'ya şoku yaşattı. Sahaya giren bir taraftarı durdurmak için koşan güvenlik görevlisi ayağının kayması ile yerde kayarak Alvaro Morata'ya sert bir şekilde çarptı. İspanya kaptanının aldığı darbe ile acı içinde bacağını tuttuğu görüldü.

İspanya kaptanı EURO 2024 finaline yetişemeyebilir

İspanya, Pazar günü EURO 2024 yarı finalinde İngiltere - Hollanda maçının kazananı ile finalde karşılaşacak. Alvaro Morata için ise final maçını kaçırma riski söz konusu. İspanya teknik direktörü Luis de la Fuente maç sonrası yaptığı açıklamada, "Yarına kadar bekleyeceğiz. Çok ciddi bir şey olduğunu düşünmüyoruz. Bacağı ağrıyordu ama iyi olmasını umuyoruz." ifadelerini kullandı. 

 

İlgini Çekebilir
Lamine Yamal rekora doymuyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler