EURO 2024 bitti millilerin piyasa değeri tavan yaptı: Ünlü ekipler transferde sırada

08.07.2024 - 12:51 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 13:07

Türkiye'nin çeyrek finalde Hollanda'ya mağlup olarak veda ettiği EURO 2024'ün ardından milli futbolcularımız piyasa değerleri adeta uçuşa geçti.

EURO 2024 bitti millilerin piyasa değeri tavan yaptı: Ünlü ekipler transferde sırada

Türkiye A Milli Takımı, EURO 2024'e çeyrek finalde veda etti. Türkiye'nin performansı ile öne çıkan oyuncuları Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu, Barış Alper Yılmaz, Merih Demiral ve Mert Müldür'ün piyasa değeri ise arttı.

Kadıoğlu için Dortmund ve Arsenal devrede

Hürriyet Spor Arena'dan Koray Durkal'ın haberine göre İngiliz ve İspanyol medyası milliler arasından en çok Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler ve Barış Alper Yılmaz'ı beğendi. Aktarılanlara göre Ferdi Kadıoğlu'nun güncel olarak 40 milyon Euro'nun aşağısında bir bedel ile transferi mümkün görünmüyor. Dortmund ve Arsenal'in ilgilendiği Kadıoğlu için Manchester City ve Manchester United da adı geçen ekipler arasında. Milli futbolcunun Avrupa'nın 5 büyük liginden birine transfer olmasına kesin gözüyle bakıldığı aktarıldı.

Takımın en pahalısı Arda Güler

Aktarılanlara göre Real Madrid'de forma giyen Arda Güler şu anda en pahalı milli oyuncumuz konumunda. Milli futbolcuyu olası bir kiralama durumunda ilk sırada bekleyen takım ise Manchester United. EURO 2024 öncesinde piyasa değeri 30 milyon Euro olan Arda Güler için güncel olarak konuşulan sayılar ise 55 milyon Euro civarında.

İlgini Çekebilir
Barcelona'dan Arda Güler intikamı: Servet ödenecek
Habere Git

Manchester United, Barış Alper Yılmaz'ın peşinde

Haberde değerinin arttığı vurgulanan bir diğer isim ise Barış Alper Yılmaz oldu. Milli futbolcunun piyasa değerini şimdiden 25 milyon Euro'ya çıkardığı aktarılırken Manchester United ve Brighton'ın da Yılmaz ile ilgilenen ekipler arasında yer aldığı belirtildi.

Demiral'a Avrupa yolu açık

Bugüne kadar kendisi için en yüksek bonservis bedeli ödenen Türk futbolcu 70 milyon Euro ile Merih Demiral. Milli futbolcu EURO 2024'teki performansı ile dikkat çekti. Demiral'a 20 milyon Euro değer biçildiği ve Avrupa'ya dönme ihtimali olabileceği aktarıldı.

Mert Müldür'ün değeri 15 milyon oldu

Haberde son olarak ise Mert Müldür'ün de piyasa değerinin arttığı belirtildi. Müldür'ün güncel değerini 15 milyon Euro'ya çıkardığı ve sezon boyunca İtalyan ile Fransız ekiplerin dikkatini çektiğinin de altı çizildi.

İlgini Çekebilir
İngiliz devi Barış Alper için devreye girdi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler