Barcelona'dan Arda Güler intikamı: Servet ödenecek

08.07.2024 - 09:39 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 09:53

La Liga ekiplerinden FC Barcelona, Real Madrid'den transferde kaptırdığı Arda Güler'in intikamını almak istiyor. Barcelona intikam transferine servet ödeyecek.

Barcelona'dan Arda Güler intikamı: Servet ödenecek

İspanyol ekipleri FC Barcelona ve Real Madrid genç yıldız Arda Güler'in transferinde adeta birbirleri ile yarışmıştı. Barcelo, Real Madrid'in bu transfer başarısının ardından ise yeni bir transfer ile intikam almaya hazırlanıyor.

İspanya'da Arda Güler rövanşı

Arda Güler, EURO 2024'ün en dikkat çeken oyuncuları arasında yer aldı. İspanyol basınından Defensa Central tarafından aktarılan bilgilere göre ise FC Barcelona başarılı futbolcuyu transfer eden Real Madrid'e karşılık vermek istiyor. Haberde bu intikam hazırlığı için ise "Arda Güler'i Real Madrid'e kaptıran Barcelona, Madrid'in bir sonraki mücevherini kapmak istiyor." ifadelerine yer verildi.

Barcelona'da hedef Wirtz

Haberde aktarılanlara göre FC Barcelona, Real Madrid'in transfer etmek istediği Florian Wirtz'i renklerine bağlamak istiyor. Wirtz'in transferi ile Barcelona, Real Madrid'den Arda Güler intikamını almış olacak. 

İlgini Çekebilir
Real Madrid'den Arda Güler kararı!
Habere Git

Wirtz'in piyasa değeri adeta bir servet

Geçen sezon Bayer Leverkusen ile Almanya Bundesliga'da şampiyonluk yaşayan Florian Wirtz'in transferi ise bir servet değerinde. Transfermarkt verilerine göre Wirtz'in güncel piyasa değeri 130 milyon Euro. Leverkusen'in ise 130 milyon Euro'dan daha fazla isteyeceği belirtiliyor. 

EURO 2024'ün açılışını yapmıştı

Florian Wirtz, EURO 2024'te Almanya'nın beş maçından üçüne ilk 11'de başladı. Turnuvada iki gol kaydeden 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Almanya'nın İskoçya ile karşılaştığı 14 Haziran'daki maça da ilk 11'de başlayarak turnuvanın açılış golünü kaydetmişti. 

Wirtz'in Leverkusen ile ise 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler