Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'un başına geçecek mi? Açıklama yaptı

16.08.2021 - 23:22 | Son Güncellenme: 16.08.2021 - 23:32

Mustafa Er ile yollarını ayıran Bursaspor'un teknik direktörlüğe Ertuğrul Sağlam'ı getireceği iddiaları üzerine deneyimli futbol adamından cevap geldi.

Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'un başına geçecek mi? Açıklama yaptı

AJANSSPOR-HABER

 

TFF 1. Lig'in henüz ilk haftsında Mustafa Er ile yollarını ayıran Bursaspor'da gözler teknik direktörlüğe kimin getirileceğine çevrildi. Sosyal medyada konuşulan Ertuğrul Sağlam ismi yeşil-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. 

Ertuğrul Sağlam'ın rotası Süper Lig

Bu iddialar üzerine deneyimli teknik adamdan bir açıklama geldi. Ertuğrul Sağlam Bursaspor'a teşekkür ederek kariyerine Süper Lig'de devam edeceğini açıkladı.

Sağlam'dan Bursaspor'a teşekkür

Sağlam, "Gün içinde çok sayıda telefon ve mesaj ile güzel dileklerini ileten Bursaspor taraftarının ilgisine teşekkür ediyorum. Bursaspor, gönlümde her zaman çok özel bir yerdedir" dedi. 

51 yaşındaki teknik adam şöyle devam etti: "Bununla beraber teknik direktörlük konusunda tarafıma herhangi bir teklif gelmediği gibi, gelmesi halinde de kararım bellidir. Geçtiğimiz haftalarda açıkladığım üzere kariyerime Süper Lig'de devam edeceğim. 

Mustafa Er'e destek verdi 

Bursaspor'a şampiyonluk mücadelesinde iyi dileklerimi iletirken, zor zamanlarda ortaya koyduğu performans ve duruşla takdiri sonuna kadar hak eden genç meslektaşım Mustafa Er'e de kariyerinde başarılar diliyorum."

İlgini Çekebilir
Mustafa Er’den Bursaspor yönetimine sert sözler!
Habere Git

Bursaspor'u şampiyon yapan teknik direktör

Bursaspor'a 2009-10 sezonunda ilk ve tek Süper Lig şampiyonluğunu yaşatan Ertuğrul Sağlam son olarak Samsunspor'u çalıştırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler