Mustafa Er’den Bursaspor yönetimine sert sözler!

16.08.2021 - 18:54 | Son Güncellenme: 16.08.2021 - 19:06

Bursaspor’la yolları ayrılan teknik direktör Mustafa Er, sosyal medyadan transferlerin kendisi yerine menajerlerin isteğiyle yapıldığını öne sürdü.

Mustafa Er’den Bursaspor yönetimine sert sözler!

AJANSSPOR-HABER

Bursaspor ile yolları henüz ligin ilk haftasında ayrılan Mustafa Er, sosyal medya hesabından sert bir açıklama paylaştı. Emin Adanur’un sözlerine göndrmede bulunan Er, “Kendi isteğimle çok sevdiğim kulübümden ayrılmak zorunda kalıyorum. İstifamı sunduğum yöneticilerin bir kesiminin kalmam yönünde ikna çabaları oldu. Tarafıma sosyal medya üzerinden yapılan yaklaşımı saygısızca bulduklarını ve istifayı geri çekmemi istediler. Ancak şunu bilmenizi isterim ki çok üzgünüm. Sadece üzgünüm” dedi.

Er: Bedeli futbolcularıma ödetmem

Mustafa Er şöyle devam etti: “Bu yaklaşımı ve söylemi hak edecek ne yaptık biz? Her maçın günahı da bedeli de olur denmiş. Bu bedeli takımdaki oyuncularıma ödetemem. Sorumluluğu alıyorum. Çünkü teknik ekibin başında ben varım ve hedefe alınan benim. Hissettiklerimi ifade etmekte zorlanıyorum. Her ne olursa olsun Bursaspor makamlarına yakışır şekilde olsun diye kalemimi inatla yine de makama değil kendi kalbime batırarak yazmak istiyorum. 

'Transfer listemizde veto yedik' itirafı

Hem bedel ödemek nedir ki Bursaspor için? Başımla beraber. Öncelikle bunu bilmenizi isterim. Ancak isterdim ki her şey daha mertçe ve daha dürüstçe olsun. Aylardır gece gündüz titizlikle üzerinde çalıştığımız ve sizlere defalarca güncelleyerek verdiğimiz oyuncu transfer listelerinde veto yemeden sözümüzün geçmesini isterdik mesela. En azından bizden daha çok dikkate aldığınız menajerler kadar. Çünkü sportif alanda tek yetkili hocamızdır sözünüz bunu gerektirirdi.”

 

Mustafa Er'den Emin Adanur'a sert göndermeler

Yaşananları kamuoyunun vicdanına bıraktığını ifade eden Bursaspor’un eski çalıştırıcısı, yönetimin lideri Emin Adanur ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "İsterdim ki sosyal medya üzerinden ima ederek ve hedef göstererek değil de hak ettiğimizi düşündüğüm bir üslup ve saygı ile olsaydı iletişiminiz. Kısacası imalar ile değil açık yüreklilikle olsun isterdim. Maalesef bu bile mümkün olamadı. 

'Daha ilk maçta kelle isteyen...'

Gecenin bir yarısı sosyal medya üzerinden "Ya Bursaspor başa ya kuzgun leşe" diyerek daha ilk maçta kelle isteyen, bu işin kumar olmadığını ve profesyonel bir iş olduğunu, ömrünü Bursaspor arması için geçirmiş bizlere öğretmeye kalkanları da kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Bursaspor'umuzun Süper Lig'e çıkacağına da yürekten inanıyor ve her zaman kalbimin burada olduğunu bilmenizi istiyorum.”

Emin Adanur ne demişti?

Bursaspor 2. Başkanı Emin Adanur, 1-1 biten Adanaspor maçından sonra takımın bundan sonra daha disiplinli ve daha çok çalışacağını ifade ederek, "Birçok insan "İlk maçın günahı olmaz" tarzında açıklama yapıyor. Bu kumar değil, profesyonel bir iş, her maçın günahı da bedeli de olur!" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler