Eren Dinkçi'nin yeni takımını duyurdular! İşte maliyeti

04.04.2024 - 12:46 | Son Güncellenme: 04.04.2024 - 13:40

Transfer haberleri. Almanya Bundesliga takımlarından Heidenheim'de kiralık olarak forma giyen sağ kanat futbolcusu Eren Dinkçi'nin yeni takımı belli oldu. Detaylar...

Eren Dinkçi'nin yeni takımını duyurdular! İşte maliyeti

AJANSSPOR-HABER

Almanya Bundesliga ekiplerinden Heidenheim'de forma giyen ve bonservisi Werder Bremen'de olan 22 yaşındaki Eren Dinkçi, transfer oldu.

SC Freiburg ile anlaştı

Sky Sport'ta yer alan habere göre; Eren Dinkçi'nin, SC Freiburg ile anlaşmaya vardığı belirtildi. 

5 milyon Euro

Haberde, SC Freiburg kulübünün başarılı futbolcu için Werder Bremen kulübüne 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ve uzun vadeli bir sözleşme imzalayacağı kaydedildi. 

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan iki yıldıza olumsuz not! Karar verildi...
Habere Git

Resmi açıklama

SC Freiburg kulübü, Eren Dinkçi ile sözleşme imzalandığını duyurdu. Kulüpten yapılan duyuruya göre sözleşme içeriği açıklanmadı.

"Bu atmosferi gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum"

İmza sonrası bir açıklama yapan Dinkçi, "Werder Bremen'le Freiburg'a karşı burada oynamıştım ve her şey yolunda gitmişti. Bu atmosferi gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Heidenheim ile 27 karşılaşmaya çıkan Eren Dinkçi 9 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Piyasa değeri 10 milyon Euro

Werder Bremen ile olan sözleşmesi ise 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Eren Dinkçi'nin Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 10 milyon Euro.

İlgini Çekebilir
G.Saray'dan TFF'ye Süper Kupa talebi! Yabancı hakem, VAR...
Habere Git

Forma giydiği takımlar

22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu futbola ATSV altyapı takımında başladı ve sırasıyla SC Borgfeld U17, U19, Werder Bremen ve Heidenheim formalarını giydi. Başarılı futbolcu Türkiye U19 formasını 1, Almanya U20 formasını ise 3 kez giydi.

Türkiye'yi istediğini açıklamıştı

Eren Dinkçi, Milli Takım tercihi ile ilgili taraftarların, "Almanya Milli Takımı mı, Türkiye Milli Takımı mı?" sorusu üzerine, Türk Milli Takımı'nı kendisine daha uygun bulduğunu açıklamıştı.

"TFF'den kimse benimle iletişime geçmedi"

Dinkçi verdiği röportajda, Türkiye Milli Takımı'nda forma giyme ihtimali sorulan Eren Dinkçi, "Belki bir şeyler olur, belki de olmaz. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kimse henüz benimle iletişime geçmedi" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Tümer Metin: "Tadic sazı eline aldı, Dzeko çok çalıştı"
Habere Git

Bundesliga'da ilk yarının en hızlı oyuncusu

Eren Dinkçi, Bundesliga'da 36.41 kilometre hız ortalaması yakalayarak ilk yarının en hızlı futbolcusu olmuştu. Yıldız oyuncu; Alphonso Davies, Jeremie Frimpong, Leroy Sane gibi hızlı futbolcuları geride bırakarak listenin ilk sırasında yer almıştı.

Eren Dinkçi'den harika ayak içi enfes gol🤩🤩

Senin için hazırladığımız haberler