Tümer Metin: "Tadic sazı eline aldı, Dzeko çok çalıştı"

04.04.2024 - 09:09 | Son Güncellenme: 04.04.2024 - 09:23

Eski futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe'nin sahasında Adana Demirspor'u yendiği maçı değerlendirdi. Detaylar.

Tümer Metin: "Tadic sazı eline aldı, Dzeko çok çalıştı"

AJANSSPOR-HABER

Eski futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe'nin sahasında Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.

Tivibu Spor'a konuşan Tümer Metin, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada maçın oyuncusunun  Edin Dzeko olduğunu söyledi.

"Benim için maçın yıldızı Dzeko"

Maçın yıldızının Dzeko olduğunu söyleyen Metin, "Benim için maçın yıldızı Dzeko. Kırılma anında çok önemli gol katkısı. Çok ince işler, kolay bir vuruş değil. Çehreyi değiştirdi. Buhrana düşmeye gerek yok, buradayız dedi. Başkanın dünkü çağrısına cevap verir nitelikte. 

İlgini Çekebilir
Zehra Güneş ve Berke Özer aşkında sürpriz gelişme!
Habere Git

"Hoca doğru tespit yapıyor"

Keza Tadic aynı şekilde. Maçın ilk dört oyuncusu diyecek olursak bana kalırsa Dzeko, Szymanski, Tadic ve İrfan Can Kahveci. Fenerbahçe'nin öndeki dörtlüsü bu oynamanın oyuncuların hücumdaki eksikliğin, hoca doğru tespit yapıyor.

"Tadic sazı eline aldı, Dzeko çok çalıştı"

Krunic-Zajc ikilisi, ikinci ve üçüncü bölgede üretkenlik anlamında Fenerbahçe'ye durgunluk sağlamış olabilir ama Szymanski o açığı kapattı, Tadic sazı eline aldı, Dzeko çok çalıştı, İrfan Can üstüne düşeni yaptı. O yüzden eksiklik yaşamadılar" dedi.

"Icardi'nin gol krallığını önemsediğini düşünüyorum"

Açıklamalarına devam eden Metin, "Icardi'nin gol krallığını önemsediğini düşünüyorum ama Dzeko'nun önemsediği şeyin Fenerbahçe'nin şampiyonluğu olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal çıkış arıyor! Rakip Başakşahir...
Habere Git

"Neyi yönetiyorsunuz siz?"

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçına da değinen Metin, "Fenerbahçe, Galatasaray'la oynamaktan çekiniyormuş gibi düşüneceğine, bu zihniyetle yaklaşacağına, bu adamın Avrupa kupası maçı var; doğal olarak daha diri çıkmak istiyordur diye düşünemez misin? Sevk ve idare eşittir yöneticilik. Neyi yönetiyorsunuz siz?" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler