Erdoğan'dan Büyükekşi'ye randevu yok! İstifa edecek mi?

04.01.2024 - 18:54 | Son Güncellenme: 04.01.2024 - 19:03

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüştükten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu istedi. Erdoğan kabul etmedi.

Erdoğan'dan Büyükekşi'ye randevu yok! İstifa edecek mi?

Son olarak Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finalinin iptal edilmesi ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin koltuğu sallandı. İstifa etmesi beklenen Büyükekşi, henüz bu konu hakkında bir adım atmadı.

Osman Aşkın Bak - Mehmet Büyükekşi zirvesi

Oda TV'nin haberine göre TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir görüşme gerçekleştirdi. Osman Aşkın Bak, Mehmet Büyükekşi'ye istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Büyükekşi Erdoğan'dan randevu istedi

Osman Aşkın Bak ile yaptığı görüşmenin ardından Mehmet Büyükekşi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir randevu talebinde bulundu. 

İlgini Çekebilir
Flaş Süper Kupa iddiası! TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye sormuş...
Habere Git

Erdoğan Büyükekşi'ye randevu vermedi! İstifasını mı istiyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinden randevu talep eden Mehmet Büyükekşi'nin bu isteğini karşılıksız bıraktı. 

Bilindiği üzere Erdoğan, istifasını istediği kişilere randevu vermiyor. Bu durum, Erdoğan'ın da Büyükekşi'nin istifa etmesini istediği iddialarını güçlendirdi.

Senin için hazırladığımız haberler