Başakşehir'de Erdinç Sözer, Ankaragücü Maçından Sonra Konuştu

04.05.2023 - 23:07 | Son Güncellenme: 04.05.2023 - 23:11

Ziraat Türkiye Kupası'nda Medipol Başakşehir, MKE Ankaragücü karşısında 1-0 kazandı. Başakşehir Yardımcı Antrenörü Erdinç Sözer açıklama yaptı. Detaylar.

Başakşehir'de Erdinç Sözer, Ankaragücü Maçından Sonra Konuştu

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında MKE Ankaragücü'nü konuk eden Medipol Başakşehir, 43. dakikada 10 kişi kaldığı mücadeleyi 90+5'te bulduğu golle 1-0 kazanmayı başardı. Yardımcı antrenör Erdinç Sözer maçın ardından açıklama yaptı.

"Ankara'daki maça iyi hazırlanıp, turu atlamak isteriz"

Erdinç Sözer, "Sahanın içinde eksildik. İkinci yarı çok güzel bir mücadele ile kontradan gol bulduk. Şimdi ikinci maça hazırlanmalıyız. Bu iki ayaklı bir kupa. Ankara'daki maça iyi hazırlanıp, turu atlamak isteriz" şeklinde konuştu.

"Galatasaray maçından puanlarla döneceğiz"

Ligde oynayacakları Galatasaray maçı hakkında konuşan Erdinç Sözer, "Sezonun başından beri maçtan maça gidiyoruz. Galatasaray ile güzel bir maç yaptık 2-3 hafta önce. Kupada turu atlamıştık. İyi hazırlanacağız. İnşallah orada güzel oynayıp, oradan puanlarla döneceğiz" dedi.

İlgini Çekebilir
Tolunay Kafkas: "Keşke 11'e 11 devam etseydi"
Habere Git

Galatasaray - Başakşehir maçı tarih ve saati

Galatasaray ile Medipol Başakşehir arasındaki Süper Lig maçı 8 Mayıs Pazartesi günü, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma NEF Stadyumu'nda oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler