Ankaragücü'nden Tolunay Kafkas, Başakşehir Maçından Sonra Konuştu

04.05.2023 - 23:00 | Son Güncellenme: 04.05.2023 - 23:05

Ziraat Türkiye Kupası'nda MKE Ankaragücü, Medipol Başakşehir deplasmanında 1-0 kaybetti. Maçın ardından teknik direktör Tolunay Kafkas açıklama yaptı.

Ankaragücü'nden Tolunay Kafkas, Başakşehir Maçından Sonra Konuştu

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında MKE Ankaragücü, Medipol Başakşehir deplasmanında 1-0 kaybetti. 90+5'te gelen golle sahadan mağlup ayrılan takımın teknik direktörü Tolunay Kafkas, açıklamalarda bulundu.

"Keşke 11'e 11 devam etseydi"

Tolunay Kafkas, "Keşke 11'e 11 devam etseydi. Hem sistem üzerinde değişiklik yaptık hem de oyunu kazanmak için forse ettik. Ama birkaç tane geçiş yedik. Çok çalışmamıza rağmen yediğimiz gol 1-0 bizi Ankara'ya götürüyor" ifadelerini kullandı.

"Takım bugün beni memnun etmedi"

Kafkas, "Telafi edilmeyecek bir sonuç değil. Ama takım bugün beni memnun etmedi. Sonradan girenler etkiyi yapamadı. Preste sıkıntı yaşadık. Ama turu geçme şansımız yüksek. Ankara'da seyircimizin önünde neyimiz varsa ortaya koyacağız" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Başakşehir 90+5'de güldü! Kupada avantajı yakaladı
Habere Git

"Ligde durumumuz sağlam değil"

Süper Lig'deki durumu değerlendiren Kafkas, "Zor bir fikstür. Ligde durumumuz sağlam değil. En az 5 en fazla 7 puan almamız gerekiyor. 6 maç var. Bunu alabilecek güçteyiz" dedi.

"Ritmimiz biraz geriye gitti"

Sözlerine devam eden Kafkas son olarak, "Ritim yakalamıştık, o biraz geriye gider gibi oldu. Çalışarak telafi edeceğiz. Bizim gibi takımlar sistemli oynamak ve koşmak zorunda" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler