Elif Şahin, Tijana Boskovic itirafı: Çok korkuyordum

08.08.2024 - 08:52 | Son Güncellenme: 08.08.2024 - 13:44

Filenin Sultanları'ndan Elif Şahin açıklamalarında Sırbistan'da da forma giyen Eczacıbaşı Dynavit'teki takım arkadaşı Tijana Boskovic'ten bahsetti.

Elif Şahin, Tijana Boskovic itirafı: Çok korkuyordum

AJANSSPOR - HABER

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan Elif Şahin, KAFA Sports için yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti. Şahin, Tijana Boskovic hakkında da bir itirafta bulundu.

"Tijana'yı çok seviyorum"

Elif Şahin açıklamalarında Tijana Boskovic ile aynı takımda forma giymeden önce ondan korktuğunu şu sözlerler açıkladı: "Karayolları'nda oynarken ben çok korkuyordum Tijana'dan. Ya böyleydim: Lütfen çapraza atak yapmasın ve bana gelmesin o top diye. Karşılıklı oynadığım efsanevi bir isim ile şu an aynı takımda 5. yılımıza gireceğiz beraber. Çok özel bir insan. Tijana'yı çok seviyorum. Bence dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu hala. Ona saygım sonsuz."


Olimpiyatlarda yarı final biletini Elif Şahin kesti

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek final maçına Çin karşısında çıktı. Filenin Sultanları geriden geldiği maçı 3-2 kazanırken maçı bitiren ve galibiyeti getiren sayı Elif Şahin'den geldi. Milliler, tarihinde ilk kez olimpiyatlarda yarı finale yükseldi.

İlgini Çekebilir
Mehmet Cibara'dan İlkin Aydın açıklaması geldi
Habere Git

Sırbistan olimpiyata veda etti

Tijana Boskovic'in de formasını giydiği Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı ise Paris 2024'te çeyrek finalde İtalya'ya 3-0 yenildi. Olimpiyatları yedinci sırada tamamlayan Sırbistan, 2016 Rio Olimpiyatları'nda gümüş, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda ise bronz madalya kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler