Mehmet Cibara'dan İlkin Aydın açıklaması: Haksızlık yapıldığını düşünüyorum

08.08.2024 - 08:10 | Son Güncellenme: 08.08.2024 - 08:19

Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, Galatasaray Daikin'in milli smaçörü İlkin Aydın hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Mehmet Cibara'dan İlkin Aydın açıklaması: Haksızlık yapıldığını düşünüyorum

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu. Cibara, Sarı-Kırmızılı ekibin milli voleybolcusu İlkin Aydın hakkında da konuştu.

Cibara'dan Filenin Sultanları sözleri

Radyospor'daki açıklamalarında Filenin Sultanları'nın yarı finale yükselmesi hakkında konuşan Mehmet Cibara "Valla hepimizin gözleri doldu. Hatırlarken bile tüyler diken diken oluyor. İnşallah daha başarılı olurlar ve madalya alırlar" ifadelerini kullandı.

"İlkin Aydın’a haksızlık yapıldığını düşünüyorum"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara açıklamalarında Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nda da forma giyen İlkin Aydın için şunları söyledi: "Hiçbir oyuncumuz hiçbir teknik elemanımız bu tip diyalogları duymayı hak etmiyor. Olimpiyatlar devam ettiği için devam etmek istemiyorum ama oyuncuların hedef gösterilmesi çok yanlış bir şey. Olimpiyattan sonra bunlar ile ilgili uzun uzun konuşacağız. Milli takımda kulüpçülük olmaz. Bu çirkinlikler olmamalı. İlkin Aydın’a yüzde 100 haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Zamanı geldiğinde daha çok konuşacağız. Bu tür iddiaların hiç kimseye faydası yok."

İlgini Çekebilir
Melissa Vargas'ın gözü olimpiyat rekorunda
Habere Git

Ne olmuştu?

Filenin Sultanları'nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki ilk maçına 4 gün kala Tuğba Şenoğlu İvegin ana kadrodan çıkarıldı ve yerini İlkin Aydın aldı. Yaşanan değişikliğin ardından İlkin Aydın'ın Melissa Vargas, Filenin Sultanları'na katılmadan önce bir röportajda söylediği "El ele tutuşup İstiklal Marşı okuyabileceğim bir sporcu olması benim şahsi fikrim. Takımımda bir Kübalı değil, bir Türk vatandaşı görmek benim daha çok hoşuma gider." ifadeleri yeniden gündeme geldi.

Senin için hazırladığımız haberler