Eda Erdem ve Daniele Santarelli'den açıklamalar: En iyi voleybol oynayan takım...

03.08.2024 - 09:12 | Son Güncellenme: 03.08.2024 - 09:41

Filenin Sultanları kaptanı Eda Erdem Dündar ve başantrenör Daniele Santarelli yeni açıklamalarında Dominik Cumhuriyeti karşılaşması sonrasında konuştu.

Eda Erdem ve Daniele Santarelli'den açıklamalar: En iyi voleybol oynayan takım...

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024'te C Grubu ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti'ni geriden gelerek 3-1 yendi. Eda Erdem Dündar ve Daniele Santarelli de maçın ardından konuştu.

"Bu aşamada çeyrek finali garantiledik ama..."

Eda Erdem Dündar açıklamalarında şu anda en iyi voleybol oynayan takımın İtalya olduğunu belirtti ve şunları söyledi: "İtalya bana göre şu an en iyi voleybol oynayan takım. Çok akıllıca oynuyorlar, zor olacak bizim için. Biz de şu andan itibaren İtalya hazırlıklarına başlayacağız. Kazanmayı çok istiyoruz. Bu aşamada çeyrek finali garantiledik ama İtalya maçını da kazanırsak harika olacak."

"Oyuncularım çok gergindi"

Daniele Santarelli ise maçın ilk setinde geride kaldıkları Dominik Cumhuriyeti maçı hakkında şu değerlendirmelerde bulundu: "Maça istediğim gibi başlamadık. Oyuncularım çok gergindi. Maçın başında istediğimiz oyunu oynayamadık ve bazı hatalar yaptık. Bir hafta öncesine kadar sakat üç oyuncumuzun ilk kez sahada olduğu bir karşılaşmaydı. Ama ikinci setten itibaren sergilediğimiz değişimden çok mutluyum. Gerçekten farklı bir biçimde oynamaya başladık ve sanırım üç güzel set oynadık."

İlgini Çekebilir
Ebrar Karakurt'tan Eda Erdem ve Vargas sözleri
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler