Ebrar Karakurt, Eda Erdem ve Melissa Vargas sözleri: 2 gün boyunca...

03.08.2024 - 08:43 | Son Güncellenme: 03.08.2024 - 08:56

Filenin Sultanları'ndan milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt yeni açıklamalarında milli takımdaki arkadaşları Eda Erdem Dündar ve Melissa Vargas'tan bahsetti.

Ebrar Karakurt, Eda Erdem ve Melissa Vargas sözleri: 2 gün boyunca...

Rusya Ligi'nde Lokomotiv Kaliningrad forması giyen Ebrar Karakurt, KAFA Sport'un Fotoğraf Albümü bölümü için özel açıklamalarda bulundu. Karakurt takım arkadaşları hakkında da konuştu.

"Eda abla biraz farklı bir kaptan"

Ebrar Karakurt açıklamalarında Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar ve kpatanlığı hakkında şunları söyledi: "Eda abla gerçekten takımımızın birleştirici, bütünleştirici kişisi. Herkesin ona çok büyük saygısı var. İnanılmaz bir karakter, inanılmaz bir sporcu. Saha içindeki her hareketini, saha dışındaki her hareketini örnek alabileceğiniz bir insan Eda abla. Gerçekten çok şanslıyız onun gibi bir kaptana sahip olduğumuz için. Çünkü yani birçok kaptan oluyor gittiğimiz takımlarda ama Eda abla biraz farklı bir kaptan. Kaptan, kaptan bir kaptan"

"2 gün boyunca fizyoterapiste gittim"

Ebrar Karakurt açıklamaları sırasında Melissa Vargas ile sarıldıkları bir fotoğraf ve sonrasında yaşananları anlatırken ise şu ifadeleri kullandı: "Bir maçtan sonra, maç sayısıydı galiba, Mile ile birbirimize sarıldık. Mile çok sıkı sarıldı, boynumu hissetmedim. 2 gün boyunca fizyoterapiste gittim, öyle düzeldi boynum yani. Sevinçlerimiz o an için çok tatlı oluyor bence Mile ile."

İlgini Çekebilir
Eda Erdem'den emeklilik açıklaması geldi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler