Filenin Sultanları'nın kaptanı Eda Erdem ne zaman emekli olacağını açıkladı

02.08.2024 - 11:37 | Son Güncellenme: 02.08.2024 - 11:56

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Fenerbahçeli kaptanı Eda Erdem Dündar yeni açıklamalarında emeklilik ve voleybol kariyerinden bahsetti.

Filenin Sultanları'nın kaptanı Eda Erdem ne zaman emekli olacağını açıkladı

Filenin Sultanları ile Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yer alan Eda Erdem Dündar, Selamlique İstanbul'un 1 Fincan Kahve 40 Soru'suna konuk oldu. İşte detaylar...

Kaptan Eda Erdem'den emeklilik sözleri

Eda Erdem Dündar kendisine voleybol haricindeki hedeflerinin sorulması üzerine şunları söyledi: "Şu an 2 sene daha voleybol oynamayı düşünüyorum ama sonrasında sporun içinde kalmak istiyorum."

"Onun verdiği keyif çok başka"

Açıklamalarında bir maçı kolay kazanmaktansa geriden gelerek kazanmanın daha keyifli olduğunu söyleyen Eda Erdem "Bence geriden gelip kazanmak. Onun verdiği keyif çok daha başka." dedi.

Filenin Sultanları kaptanının 'Hayatta sorunları konuşarak mı yoksa smaçla mı çözersin?' sorusuna cevabı ise "Eğer yakın çevremle ilgili bir şey ise muhakkak konuşarak çözmeyi tercih ederim. Ama tanımadığım birisi ise de sert bir smaçla da bloklayıp tamamıyla hayatımdan çıkarabilirim." oldu.

İlgini Çekebilir
Zehra Güneş'ten paylaşım: Sonunda birbirimizi bulduk aşkım
Habere Git

"Hayatımdaki önceliklerim arasında ilk sırada yer alıyor"

Eda Erdem Dündar takım arkadaşlarının kendisini nasıl tanımlayacağını ise "Öncelikle kaptan derler diye düşünüyorum. Hırslı ve çalışkan. Yanına belki disiplinli de diyebilirler." diyerek açıkladı.

Erdem, antrenmanları konusunda çok disiplinli olduğunu ve antrenmanları asla kaçırmadığını şu sözlerle vurguladı: "Asla. İşim her zaman benim için öncelikli. Hayatımdaki önceliklerim arasında ilk sırada yer alıyor."



Eda Erdem'den Cansu Özbay sözleri

Takım arkadaşları arasında en iyi kahveyi kimin yapabileceği sorulan Eda Erdem bu konuda ise "Aklıma direkt Cansu geliyor. Oda arkadaşım. Tam bir kahve tiryakisi. O olur bence." dedi.


Senin için hazırladığımız haberler