Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'dan Cumhurbaşkanlığı 2.Tur Seçimi Yorumu

15.05.2023 - 16:24 | Son Güncellenme: 15.05.2023 - 16:34

İtalya ekibi Igor Gorgonzola Novara'da başarılı bir sezon geçiren milli voleybolcu Ebrar Karakurt, cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. tura kalmasıyla ilgili yorumda bulundu.

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'dan Cumhurbaşkanlığı 2.Tur Seçimi Yorumu

AJANSSPOR - HABER

Türkiye'de milyonlarca seçmen dün sandık başına gitti. 13. Cumhurbaşkanı'nın belirlemek üzere oylar kullanıldı fakat sandıktan çıkan sonuçlar, seçimin ikinci tura kalmasına sebep oldu.

Türkiye'de gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi sırasında spor dünyasından da birçok isimde desteklerini ilan etti.

Tarafını belli etmişti! Ebrar Karakurt seçim sonuçlarına kayıtsız kalmadı

İtalya ekibi Igor Gorgonzola Novara'da başarılı bir sezon geçiren milli voleybolcu Ebrar Karakurt, seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini daha önce açıklamıştı. Seçim sonuçları sonrası Karakurt'tan bir paylaşımda daha geldi.

"Genciz,çıtırız baştan başlarız"

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında kalması sonrası milli voleybolcu Ebrar Karakurt da paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu'na destek verdiği dile getiren Karakurt, "Genciz,çıtırız baştan başlarız." şeklinde konuştu. Milli voleybolcu paylaşıma ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu ile özdeşleşmiş olan kalp emojisini koydu.

İlgini Çekebilir
Milli futbolcu, suskunluğunu bozdu! Seçimlerdeki tercihini açıkladı
Habere Git

İlk turda seçimin biteceğini söylemişti

Ebrar Karakurt, sosyal medyadan daha önce yaptığı paylaşımda, bir vatandaşın "İlk turda biter mi dediler? Dedim olabilir" ifadelerinin yazdığı ve kendi fotoğrafının kullanıldığı pankartı paylaştı. Kemal Kılıçdaroğlu ile özdeşleşmiş kalp emojisiyle paylaşımını yapan Karakurt, seçimlerde tarafını belli etti.

Ebrar Karakurt'un kariyeri

Ebrar Karakurt, voleybola 12 yaşında VakıfBank Spor Kulübü'nde başladı. VakıfBank formasıyla iki sene üst üste hem yıldızlar hem de gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu yaşayan smaçör, geçtiğimiz sezon A Takım ile birlikte antrenmanlara çıktı ve zaman zaman forma giyme şansı buldu.

U23 Milli Takımı'yla Dünya Şampiyonu olan Ebrar Karakurt, U18 Milli Takımı'yla mücadele ettiği Dünya Şampiyonası'nda 'En İyi Smaçör' ödülünün sahibi oldu. 2018 yılında VakıfBank A Takımı'na yükselen Karakurt 1 Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu ve 1 Türkiye Ligi Şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler