Milli Futbolcu Olcan Adın, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Desteklediğini Açıkladı

14.05.2023 - 08:10 | Son Güncellenme: 14.05.2023 - 08:16

Bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray forması giyen eski milli futbolcu Olcan Adın, seçim öncesi "Dedem" mesajıyla Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini açıkladı.

Milli Futbolcu Olcan Adın, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Desteklediğini Açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Bugün gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde spor dünyasından da pek çok isim kullanacağı oyları ilan etti. 

Olcan Adın'dan Kemal Kılıçdaroğlu'nu destek

Bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray'da da forma giyen eski milli futbolcu Olcan Adın, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini açıkladı.

"Dedem" notu paylaşımı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara mitinginden kare paylaşan Olcan Adın, "Dedem" notunu düşüp kalp emojisi ekledi. Eski milli futbolcu, Twitter ve Instagram hesabından aynı paylaşımı yaptı.

İlgini Çekebilir
MHK'nın açıklamasını yorumladı! "Haziran seçimleri öncesi yatırım"
Habere Git

Olcan Adın'ın kariyeri

Balıkesirspor'da başladığı kariyerinde Kartalspor, Fenerbahçe, Antalyaspor, Karşıyaka, Gaziantepspor, Trabzonspor, Galatasaray ve Akhisarspor'da forma giyen Olcan, 2019 yılının sonunda futbolu bırakmıştı.

Olcan Adın'ın performansı

A Milli Takım formasıyla 10 maça çıkan ve bir golü bulunan Adın, kulüp kariyerinde 366 maça çıktı ve 73 gol 64 asistlik bir performans sergiledi. Adın'ın kariyerinde 3 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası ve bir adet de Türkiye Süper Kupası bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler