Hollandalı Dumfries'ten Türkiye yorumu!

06.07.2024 - 00:35 | Son Güncellenme: 06.07.2024 - 00:38

Hollandalı oyuncu Denzel Dumfries, EURO 2024 çeyrek finalinde Türkiye ile yapacakları maç öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Detaylar.

Hollandalı Dumfries'ten Türkiye yorumu!

AJANSSPOR HABER

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) A Milli Futbol Takımı 6 Temmuz Cumartesi çeyrek finalde Hollanda ile mücadele edecek. Hollandalı yetenek Denzel Dumfries, Türkiye maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

"Zor bir maç olacağını biliyoruz"

Çeyrek finalde Türkiye ile maça çıkacak olan Hollandalı sağ bek Dumfries, "Bu maç için ekstra motivasyona gerek yok. Çeyrek finalden bahsediyoruz, burada bulunmak çok güzel bir şey. Diğer oyuncuların da yok. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Odaklanmalı ve topa sahip olmalıyız. Büyük enerjiyle sahaya çıkmalıyız. Rakibimiz de böyle yapacaktır, beklentimiz bu yönde" dedi. 

"Kontrollü olmamız gerekiyor"

Türk taraftarların tribünlerdeki atmosferi üzerine Dumfries, "Bazen coşkuyu siz de paylaşabiliyorsunuz ama kontrollü gitmeniz gerekiyor. Konsantre çıkacağım çünkü o coşku sizi etkilemesin. Yaşla da birlikte bu durumları daha iyi okuyabiliyorsunuz. Turnuva esnasında taraftarımızın ne kadar iyi olduğunu gördük. Bizi gerçekten güçlendirdi. Yarın bizim taraftarımızın da aynı şeyi vermesini bekliyoruz. Taraftarımızın desteği tabii bizi güçlendirir" şeklinde görüşlerini belirtti.

İlgini Çekebilir
Hollanda Teknik Direktörü Ronald Koeman: "Türkiye karşısında yapmamız gereken"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler