Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor Kulüpleri Tek Yürek Kampanyasında

15.02.2023 - 22:51 | Son Güncellenme: 15.02.2023 - 23:32

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başkanları "TEKYÜREK" kampanyası için yayında bağış telefonlarını bekledi. TFF ve futbol takımları bağış yaptı.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor Kulüpleri Tek Yürek Kampanyasında

AJANSSPOR HABER

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler Türkiye'yi sarstı. Toplam 10 ilde can kayıplarının yaşanmasına neden olan feci afetin ardından bölgeye yardım kampanyaları başlatıldı.

TEKYÜREK kampanyasına büyük katılım

Bugün ise tüm televizyon ve radyo kanallarının ortak yayınıyla "TEKYÜREK" kampanyası yapıldı. Saat 20.00'de başlayan dev kampanyada tüm ülke tek yürek olarak katılım sağladı. AFAD ve Kızılay'a bağışta bulunuldu.

Dört büyüklerin başkanları "TEKYÜREK"

Başlatılan yardım kampanyasında Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden dört büyük futbol takımı Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un başkanları da yer aldı. Ali Koç, Dursun Özbek, Ahmet Nur Çebi ve Ahmet Ağaoğlu "TEKYÜREK" kampanyası için canlı yayında bağış telefonlarını bekledi.

İlgini Çekebilir
Federasyon acı haberi duyurdu! 4 voleybolcu hayatını kaybetti
Habere Git

Futbolcular da kampanyada

Ayrıca futbolcular Beşiktaşlı Cenk Tosun, Fenerbahçeli Altay Bayındır ve Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu da kampanyada görev aldı.

Abdurrahim Albayrak'tan 7 milyon TL

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, ailesi adına 5 milyon, kızı ve vefat eden torunu adına 2 milyon olmak üzere toplamda 7 milyon TL bağış yaptı.

Futbol kulüplerinden depremzedelere bağış

TFF 1. Lig ekibi Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, 500 bin TL bağışta bulundu. Ayrıca Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın kendisine bağlanarak 10 milyon TL bağışladığını, Karaman Başkanı 2,5 milyon TL ve sezon sonuna kadar maç hasılatını bağışladığını açıkladı.

 

Ayrıca Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdaş 2 milyon TL, teknik direktör Emre Belözoğlu ise bu yılki tüm maaşını bağışladığını duyurdu.

İlgini Çekebilir
İlhan Mansız'dan "Altın" destek! O maçta giydiği formayı bağışlıyor
Habere Git

Büyükekşi'den 1 milyon TL

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, canlı yayına bağlanarak, "Dört Büyük kulübümüzün başkanını saygıyla selamlıyorum. Depremin ilk gününde 20 milyon TL bağışladık. Süper Lig'deki tüm kulüpler ve diğer kulüplerimiz ve TFF olarak 50 milyon ilave ederek konteynır kent yapıyoruz. Amatör futbolcular 200 bin TL bağışlamak istiyorlar. Ben de şahsi olarak 1 milyon TL bağışlıyorum" dedi.

Visca 100 bin Euro bağışladı

Trabzonspor futbolcusu Bosna Hersekli Edin Visca, "Biliyorsunuz geçmişte ülkemde de çok zor zamanlar yaşadık. Türkiye o zamanlar bizi yalnız bırakmadı. Biz onu unutmadık. Bosna-Hersek'te yardım topluyorum. Ben de bu kampanyaya 100 bin Euro bağışlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler