Doğuhan Aral sürprizi! 1 Milyon Euro'ya Süper Lig'e...

08.12.2021 - 10:05 | Son Güncellenme: 21.12.2021 - 16:50

Son dakika transfer haberleri... Danimarka'nın Midtjylland Kulübü'nde forma giyen Türk asıllı futbolcu Doğuhan Aral Şimşir ile ilgili flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.

Doğuhan Aral sürprizi! 1 Milyon Euro'ya Süper Lig'e...

Trabzonspor Doğuhan'ı istiyor

Süper Lig’in namağlup lideri Trabzonspor transferde gaza bastı. Jean Evrard Kouassi'yi imza için Trabzon'a getiren Karadeniz ekibi gurbetçi futbolcu Doğuhan Aral Şimşir'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Sezon başında olduğu gibi transfer dönemine girilmeden hamlelerini yapan Trabzonspor, ilk olarak Kouassi’yi Trabzon’a getirdi. Yunan futbolcu Masouras için de girişimlerini hızlandıran Fırtına diğer taraftan geleceğe dönük hamleler de yapıyor. 

Bu noktada bordo mavililerin hedefindeki isimlerin başında Danimarka kulübü FC Midtjylland’da forma giyen Doğuhan Aral Şimşir yer alıyor.

1 Milyon Euro'luk teklif

Trabzonspor gözlemcilerinin 2 yıldır izlediği 19 yaşındaki sol kanat için Danimarka ekibine 1 Milyon Euro'luk teklif yapıldığı öğrenildi. 

Trabzonspor U19 takımına karşı forma giydi

Oğuzhan Aral Şimşir, Midtjylland U19 takımının UEFA Gençlik Ligi 2. turunda Trabzonspor U19 takımını mağlup ettiği 2 maçta da ilk 11'de forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler