Galatasaray'ın Stoperi Victor Nelsson'a Atalanta'dan Transfer Teklifi

16.05.2023 - 08:24 | Son Güncellenme: 16.05.2023 - 08:45

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson için Serie A ekibi Atalanta'dan transfer teklifi geldi. İtalyanlar'ın bonservis önerisine yanıt verildi.

Galatasaray'ın Stoperi Victor Nelsson'a Atalanta'dan Transfer Teklifi

Spor Toto Süper Lig'de son düzlüğe gelinirken Galatasaray, şampiyonluğun en büyük favorisi konumunda. Ligin zirvesinde yer alan Sarı-Kırmızılılar, gelecek sezon için kadro planlamasına başladı. Takıma katılacak ve gitmesi muhtemel isimler belirlendi.

Nelsson Avrupa'nın gözdesi

Sarı-Kırmızılılar'ın başarılı stoperi Victor Nelsson, gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. Danimarkalı futbolcu birçok takımın transfer listesinde yer aldı.

Atalanta Cimbom'un kapısını çaldı

Sabah'ta yer alan habere göre Serie A ekiplerinden Atalanta, Victor Nelsson için Galatasaray'ın kapısını çaldı. İtalyan takımın, Cimbom'a transfer teklifinde bulunduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan kiralık gitti, kulübü ceza verdi!
Habere Git

Atalanta 15 verdi, Cimbom o maddeyi gösterdi

Atalanta, Nelsson için yaptığı teklifte 15 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Galatasaray ise Nelsson'un sözleşmesinde yer alan 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini işaret etti.

Nelsson'un bu sezonki performansı

Nordsjaelland altyapısından yetişen ve Kopenhag döneminin ardından geçen sezon başında 7 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a imza atan Victor Nelsson, bu sezon Sarı-Kırmızılı forma ile 31 resmi maça çıktı. 24 yaşındaki Danimarkalı stoper 1 gol, 1 asist kaydetti, 4 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler