Mostafa Mohamed, Gökkuşağı Renkli Formayı Giymedi, Nantes Ceza Verdi

15.05.2023 - 18:32 | Son Güncellenme: 15.05.2023 - 18:44

Süper Lig ekibi Galatasaray'dan kiralık olarak Fransız ekibi Nantes'e transfer olan Mısırlı golcü oyuncu Mostafa Mohamed, gökkuşağı renkli formayı kabul etmedi. Detaylar...

Mostafa Mohamed, Gökkuşağı Renkli Formayı Giymedi, Nantes Ceza Verdi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'dan opsiyonlu olarak Fransız ekibi Nanstes'e kiralık olarak giden Mısırlı golcü oyuncu Mostafa Mohamed, ligde oynanacak olan karşılaşma öncesinde gökkuşağı temalı formayı giymeyi kabul etmeyince karşılaşmaya çıkmadı. Fransız ekibi ise golcü oyuncuya ceza verdiğini duyurdu. Detaylar...

Mostafa Mohamed'e para cezası verildi

Nantes Kulübü, gökkuşağı renklerinin yer aldığı formayı giymeyi reddeden Mustafa Muhammed'e "ligde kalma savaşında takımın yanında olmadığı" gerekçesiyle para cezası verildiğini açıkladı.

Nantes: ''Toulouse maçına çıkmadı''

Fransız ekibi Nantes, Mostafa Mohamed'in Toulouse ile oynanan karşılaşmaya çıkmadığını açıkladı. Yapılan açıklamada, "Nantes, homofobiye karşı mücadele günlerine aktif olarak katılmaktadır. Üst üste 3. sezon, gökkuşağı renklerini içeren sırt fontlu formayı giydik. Mostafa Mohamed, Nantes'ın Ligue 1'de kalmak için mücadele ettiği bu dönemde Toulouse karşısında maça çıkmayı kişisel nedenlerle reddetti. Bu sebeple, kendisine mali yaptırım uygulama kararı aldık." ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray transferde hız kesmiyor! PSG'den bir yıldız daha
Habere Git

Opsiyonlu kiralandı

Galatasaray'dan yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla'nın 2022-2023 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda FC Nantes ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray, Mohamed'in kiralık transferinden 250 bin euro elde ederken satın alma opsiyonu 5 milyon 750 bin euro olarak belirlendi. Nantes, Mohamed'in satın alma opsiyonunu devreye sokarsa Galatasaray bu transferden toplamda 6 milyon euro gelir elde etmiş olacak.

Fransa Ligi Puan Durumu

Senin için hazırladığımız haberler