CANLI| Young Boys- Galatasaray maçını canlı izle (Maç linki)

21.08.2024 - 19:35 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 00:02

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında bugün İsviçre'nin Young Boys takımına konuk olacak. Maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Young Boys- Galatasaray maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında bugün İsviçre'nin Young Boys takımına konuk olacak. Zorlu maçın kanalı ve canlı yayını gibi aranan detayları haberde.

CANLI ANLATIM

0' Young Boys-Galatasaray maçında ilk düdük!

3' GOL! Monteiro'nun golüyle Young Boys, Galatasaray karşısında 1-0 öne geçti!

4' Lucas Torreira'nın sert şutu az farkla dışarı çıktı.

8' Barış Alper, bulduğu boş alanda rakip ceza sahasında topu içeri çevirdi. Korner Galatasaray'ın!

12' Gabriel Sara'nın pasında ceza sahasında tehlikeli bir vuruş yapan Mauro Icardi kaleyi bulamadı.

16' Young Boys'ta Niasse, ceza sahasına yakın bir yerde kaldı. Rakip tehlikeli bir noktadan duran top kullanacak.

24' Mertens ceza sahası önünde kaleciyle karşı karşıya kaldı. Belçika oyuncunun ayağının dışıyla çektiği şut yandan auta çıktı.

27' Young Boys, sol kanattan etkili geldi ceza sahası içerisinde Jelert'in müdahelesi sonrası köşe vuruşu kazandı.

28' Sarı-siyahlı ekibin kullandıüı köşe vuruşu etkisiz kalarak top temsilcimize geçti.

30' OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ! Ev sahibi ekibin kalecisi David von Ballmoos sakatlığından dolayı oyuna devam edemiyor ve yerini yedeke kaleci Keller'e bırakıyor.

33' Young Boys bu dakikalarda tekrar tehlikeli geldi ve Kerem Aktürkoğlu savunmasına yardım ederek topu kornere çeldi. Ev sahibi ekip bir korneri daha etkisiz kullandı.

36' Sarı-siyahlı ekip maçtaki tek golün sahibi Monteiro ile tekrardan tehlikeli geldi. İsviçreli oyuncunun yerden çektiği şutta top direğin yanından dışarı çıktı.

40' Young Boys, kalemizde bir tehlike daha yakaladı. İsviçre ekibinin Ganvoula ile çektiği sert şut kalemizin sağından dışarı çıktı.

42' Jelert, sağ kanattan bindirdiği sırada Niasse'nin sert müdahelesine maruz kaldı ve takımına serbest vuruş kazandırdı. Niasse ise pozisyon sonrasında sarı kart gördü.

43' Mertens'in kullandığı serbest vuruşta Torreira güzel bir kafa vuruşu yaptı ve Keller'i topu kornere çelmeyi başardı.

45' İlk yarının sonuna 6 dakika eklendi.

45+3' GOL! Young Boys, ilk golün sahibi Monteiro ile bir gol daha buldu ve mücadelede 2-0 öne geçti.

45+5' Galatasaray'ın Uruguaylı orta sahasu Torreira yoğun itirazlarından dolayı sarı kart gördü.

45+6' Mücadelenin ilk yarısı Young Boys'un 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

45' İkinci yarıda ilk düdük!

45' Sakatlanan Fernando Muslera yerini Günay Güvenç'e bıraktı.

50' Hakim Ziyech'in ortasında Mauro Icardi'nin kafa vuruşu kalecinin üzerine gitti.

58' Young Boys'ta Colley'in karşı karşıya vuruş direkten döndü.

65' Galatasaray'da Jelert oyundan çıkarken, yerini Batshuayi aldı.

66' GOL! Galatasaray'da oyuna giren Michy Batshuayi, topla ilk buluşmasında golü buldu! 2-1!

69' Young Boys'ta Camara, Icardi ile girdiği ikili mücadelenin ardından sarı kart gördü.

71' GOL! Galatasaray, Batshuayi'nin ayağından gelen 2. golle skora dengeyi getirdi! 2-2!

79' Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz yerini Leo Dubois'e bıraktı.

80' Michy Batshuayi'nin rövaşeta ile içeri çevirdiği topta Mauro Icardi kaleyi bulamadı.

84' Abdülkerim Bardakçı ceza sahası içinde yaptığı elle müdahalenin ardından ikinci sarıyı görerek oyundan atıldı. İsviçre ekibi penaltı kullanacak.

86' GOL! Young Boys, Ugrinic'in penaltı golü ile tekrardan öne geçti! 3-2!

87' Mauro Icardi oyundan çıkarken yerini Berkan Kutlu'ya bıraktı.

90' Maçın sonuna ilave 5 dakika.

90+5' Karşılaşmada son düdük! Young Boys 3-2 Galatasaray

Young Boys- Galatasaray maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Bern kentindeki Wankdorf Stadı'nda yapılacak maç, TSİ 22.00'de başlayacak. Müsabaka, TRT 1 ve Tabii platformundan yayımlanacak.

GALATASARAY 3 RESMİ MAÇ OYNADI

Sarı-kırmızılı ekip, Young Boys maçı öncesinde 2 resmi maça çıktı. Sezonu Turkcell Süper Kupa'daki 5-0'lık Beşiktaş yenilgisiyle açan Galatasaray, Süper Lig'de de sırasıyla Atakaş Hatayspor ve TÜMOSAN Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Galatasaray, sezon öncesinde yaptığı 5 hazırlık maçında ise 2 galibiyet, 3 yenilgi yaşadı.

YOUNG BOYS LİGE İYİ BAŞLAYAMADI

Sarı-siyahlı takım, İsviçre Süper Lig'nde henüz galibiyet alamadı. İsviçreli 55 yaşındaki teknik direktör Patrick Rahmen'in çalıştırdığı Young Boys, 5. haftası geride kalan ligde 2 beraberlik, 3 yenilgi yaşadı. Attığı 6 gole karşılık kalesinde 13 gol gören Bern temsilcisi, 12 takımlı ligde 11. sırada yer aldı. Young Boys, bu sezonki tek galibiyetini İsviçre Kupası'nda amatör lig takımı Printse-Nendaz'ı 10-0 yenerel elde etti.

Maçın hakemleri belli oldu

Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonundan hakem Daniel Siebert yönetecek. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Siebert'in yardımcılıklarını Jan Seidel ve Rafael Foltyn üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Daniel Schlager olacak. Video Yardımcı Hakem (VAR) odasında ise Christian Dingert ile yardımcısı Benjamin Cortus görev yapacak.

OKAN BURUK CEZALI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys müsabakalarında yedek kulübesindeki yerini alamayacak. Sarı-kırmızılı takımın geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nden elendiği Sparta Prag maçının ardından yaşananlardan dolayı UEFA Disiplin Kurulu, Okan Buruk'a 2 maç ceza verdi. Tecrübeli teknik adam, Young Boys ile yapılacak 2 maçta da yedek kulübesi ve soyunma odasına giremeyecek.

GALATASARAY'DA KİMLER EKSİK?

Galatasaray'ın milli yıldızı Kaan Ayhan cezası, Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez ise sakatlığı nedeniyle bugünkü müsabakada forma giyemeyecek. Geçen sezonki Sparta Prag mücadelesinde kırmızı kart görerek 1 maç ceza verilen Kaan Ayhan da yarınki karşılaşmada görev yapamayacak.


Ligin ilk haftasındaki Hatayspor maçının ardından yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda zorlanma ve kanama tespit edilen Sanchez, Young Boys'a karşı sahaya çıkamayacak.


Gıda zehirlenmesi geçiren Barış Alper Yılmaz’ın tedavisi devam ediyor. Durumu yakından takip edilecek, kendisini iyi hissederse sahada olacak.

İşte karşılaşmanın 11'leri...

Young Boys: D.von Ballmoos, L. Blum, M. Ali Camara, A. Husic, J.Hajdam, C.Niasse, S.Lauper, E.Meschack, F.Ugrinic, A. Virginies, S. Ganvoula

Galatasaray: F.Muslera, E. Jelert, V.Nelsson, Abdülkerim Bardakçı, D. Köhn, L.Torreira, G.Sara, Barış Alper Yılmaz, D.Mertens, Kerem Aktürkoğlu, M. Icardi

Senin için hazırladığımız haberler