VakıfBank - Eczacıbaşı Dynavit | CEV Şampiyonlar Ligi Canlı Yayın ve Maç Linki

20.05.2023 - 18:35 | Son Güncellenme: 21.05.2023 - 09:23

Vakıfbank ile Eczacıbaşı, CEV Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi kazanan Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürecek.

VakıfBank - Eczacıbaşı Dynavit | CEV Şampiyonlar Ligi Canlı Yayın ve Maç Linki

AJANSSPOR - HABER

CEV Şampiyonlar Ligi finali dev bir mücadeleye sahne oluyor. Söz konusu turnuvada ülkemizi başarıyla temsil eden Eczacıbaşı ile VakıfBank, şampiyonluk için karşı karşıya geliyor.

VakıfBank - Eczacıbaşı maçı Tivibu Spor ve Red Bull TV'de

İtalya'nın Torino kentinde Alpitour Spor Salonu'nda oynanan maç, TSİ 18.30'da başladı. VakıfBank - Eczacıbaşı maçı Tivibu Spor ve Red Bull TV'den yayımlanıyor.

Karşılaşmanın başhakemliğini Sırp Stanislava Simic yaparken,. ikinci hakemlik görevini ise İtalyan Ilaria Vagni üstlendi.

CEV Şampiyonlar Ligi’nde adeta Türkiye sezonu yaşandı

Rüya gibi bir sezon geçiren CEV Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcilerimiz VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit ve Fenerbahçe Opet, yarı finalde kıran kırana mücadeleler sergiledi. Fenerbahçe Opet ile eşleşen Vakıfbank, kendi evinde oynanan ilk maçta Fenerbahçe Opet’e karşı 3-0 kaybetmesine rağmen rövanş maçında aynı skorla kazanmayı bildi. Altın sete giden eşleşmeyi 15-12 kazanan Vakıfbank, finale ismini yazdırdı.

Eczacıbaşı, Ebrar'ı üzdü

Turnuva ağacının öbür tarafında Milli oyuncumuz Ebrar Karakurt’un oynadığı İtalyan ekip Igor Gorgonzola ile eşleşen Eczacıbaşı Dynavit, Novara’da oynanan ilk maçı 3-2 kaybetmesine rağmen deplasmanda aldığı iki set ile avantajı yakaladı. Burhan Felek VOLEYBOL Salonu’nda oynanan ikinci maçta 3-0’lık net bir galibiyetle seriyi bitiren Eczacıbaşı Dynavit, finale çıkan diğer Türk takımı oldu.

Tarihte bir ilk

Tarihte ilk kez Avrupa kupalarında iki Türk takımının karşı karşıya geldiği Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi’nin İtalya’nın Torino kentinde oynanacak final mücadelesinde, ilk servis 20 Mayıs Cumartesi günü saat 18:30’da atılıyor. Final mücadelesi Tivibu Spor ve Tivibu Spor Youtube’dan şifresiz şekilde canlı yayınlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler