Türkiye - Hırvatistan Maçının Şifresiz Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

28.03.2023 - 21:27 | Son Güncellenme: 28.03.2023 - 23:48

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye ile Hırvatistan karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Türkiye - Hırvatistan maçının canlı izle linki haberimizde.

Türkiye - Hırvatistan Maçının Şifresiz Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, ikinci maçında Hırvatistan ile karşı karşıya geliyor. Grubun ilk maçında Ermenistan'ı deviren Ay-Yıldızlılar, 2'de 2 yapmayı hedefliyor.

Türkiye - Hırvatistan maçı ilk 11'leri

  • Türkiye: Mert; Zeki, Merih, Çağlar, Ferdi; Salih Özcan, Cengiz, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoğlu, Enes Ünal
  • Hırvatistan: Livakovic, Juranovic, Sutalo, Gvardiol, Sosa, Modric, Brozovic, Kovacic, Pasalic, Perisic, Kramaric.
İlgini Çekebilir
Dalic'ten bir ders daha, 80 milyona puan yok!
Habere Git

Türkiye - Hırvatistan maçının tarih ve saati

Türkiye ile Hırvatistan arasındaki 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri grup maçı 28 Mart 2023 Salı günü, saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak.

Türkiye - Hırvatistan maçını şifresiz canlı yayınlayacak kanal

Türkiye - Hırvatistan maçı TRT 1 kanalından şifresiz canlı olarak yayınlanacak.

TRT'nin frekans bilgileri

Uydu: TÜRKSAT 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: 3/4

Uydu frekansını güncelleme yolu

Uydu alıcısının "Kurulum" veya "Ayarlar" menüsünden, "Tek Kanal Arama" alt menüsünde, "Uydu" kısmında "Türksat 42° E" ve Türksat Ankara Paket parametrelerini manuel olarak girilerek, "Şebeke Arama" (Network Search) açık seçilmelidir. Otomatik tarama sonucunda, güncel kanal bilgileri uydu alıcınıza eklenmektedir.

Türkiye - Hırvatistan maçının hakemi

Karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonundan hakem Andreas Ekberg yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini Fredrik Klyver ve Niklas Nyberg, dördüncü hakemliğini ise Granit Maqedonci üstlenecek.

Türkiye, 3 puanla lider

İlk maçında deplasmanda Ermenistan'ı 2-1 mağlup eden Türkiye, 3 puanla lider durumda bulunuyor. Grupta, Galler ve Hırvatistan ise 1'er puana sahip.

10 grupta ilk 2 sırayı alan EURO 2024'e katılacak

EURO 2024'e katılacak 20 takımın belli olacağı grup aşaması, 16-21 Kasım 2023'te oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. 10 grupta ilk 2 sırayı alan takımlar EURO 2024'e katılma hakkını elde edecek.

Senin için hazırladığımız haberler