CANLI | St. Patrick’s - Başakşehir maçını canlı izle (Maç linki)

22.08.2024 - 18:20 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 23:38

Çağdaş Atan yönetimindeki RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında St. Patrick's Athletic'le karşılaşıyor. Maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI | St. Patrick’s - Başakşehir maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR - HABER

Avrupa Konferans Ligi play-off mücadelesinde temsilcimiz Başakşehir, St. Patrick's takımına konuk oluyor. Zorlu maçın kanalı ve canlı yayını gibi aranan detayları haberde.

St. Patrick’s - Başakşehir maçının hakemi

İrlanda'nın başkenti Dublin'deki Tallaght Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Finlandiya Futbol Federasyonundan Mohammed Al-Emara yönetecek, yardımcılıklarını aynı ülkeden Turkka Valjakka ve Juuso Mantere yapacak.

St. Patrick’s - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

St. Patrick’s - Başakşehir mücadelesi 22 Ağustos Perşembe günü saat 21.45’te başlayacak. Mücadele TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

İşte St. Patrick's Athletic-Başakşehir ilk 11'leri

  • St. Patrick's Athletic: Anang, Sjöberg, Grivosti, Redmond, Breslin, Palmer, Lennon, Forrester, Elbouzedi, Melia, Mulraney.
  • RAMS Başakşehir: Muhammed Şengezer, Duarte, Hamza Güreler, Opoku, Ömer Ali, Berkay Özcan, Onur Ergün, Deniz, Pelkas, Davidson, Piatek

Başakşehir, turu İstanbul’a bırakmak istemiyor

RAMS Başakşehir, Avrupa'da daha önce oynadığı 54 maçta 21 galibiyet, 12 beraberlik ve 21 mağlubiyet yaşadı. Başakşehir, teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde Avrupa kupalarında beşinci sınavını verecek.Atan yönetiminde Avrupa'da oynadığı 4 maçı da kazanan İstanbul ekibi, bu karşılaşmalarda 13 gol atarken, kalesinde 1 gol gördü. Başakşehir, deplasmandan avantajlı skorla dönerek turu İstanbul’a bırakmak istemiyor.

St. Patrick’s - Başakşehir maçının rövanşı ne zaman, saat kaçta?

Turuncu-lacivertliler, rövanş karşılaşmasını 28 Ağustos Çarşamba günü 19.00’da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler