CANLI | St. Gallen-Trabzonspor maçını canlı izle (Maç linki)

22.08.2024 - 18:30 | Son Güncellenme: 23.08.2024 - 00:14

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında İsviçre'nin St. Gallen takımına konuk oluyor. Maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI | St. Gallen-Trabzonspor maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda Rapid Wien’e elenen Trabzonspor, yoluna Konferans Ligi’nde devam ediyor. Bordo-Mavililer, Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında St. Gallen ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Zorlu maçın kanalı ve canlı yayını gibi aranan detayları haberde.

Peki St. Gallen-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda ilk maçına İsviçre’de çıkıyor. Trabzonspor’un St. Gallen takımına konuk olacağı mücadele 22 Ağustos Perşembe günü saat 22.00’da başlayacak. Mücadele A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

İşte St. Gallen-Trabzonspor ilk 11'leri

  • St. Gallen: Ati-Zigi, Faber, Ambrosius, Vallci, Okoroji, Görtler, Quintilla, Witzig, Toma, Geubbels, Akolo.
  • Trabzonspor: Uğurcan, Ozan, Savic, Denswil, Barisic, Okay, Mendy, Bardhi, Visca, Orsic, Enis Destan.

St. Gallen-Trabzonspor maçının hakemi

St. Gallen şehriyle aynı adı taşıyan statta TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmada Nogueira'nın yardımcılıklarını aynı ülkeden Pedro Martins ve Paulo Bras yapacak.

Müsabakada Portekiz Futbol Federasyonundan Bruno Miguel Carmo Vieira dördüncü hakem, Andre Narciso VAR ve Fabio Oliveira Melo AVAR görevini üstlenecek.

Senin için hazırladığımız haberler