CANLI| Sivasspor- Fenerbahçe maçını canlı izle (Maç linki)

22.04.2024 - 16:42 | Son Güncellenme: 22.04.2024 - 22:04

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'un konuğu oluyor. Zorlu maçın kanalı, linki ve canlı yayını gibi aranan detayları haberde.

CANLI| Sivasspor- Fenerbahçe maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Sivasspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Galatasaray'ın kazandığı haftada Kanarya'da 3 puan alarak şampiyonluk yarışında Sarı-Kırmızlı ekibi takip etmeye devam etmek istiyor. İşte maça dair detaylar...

CANLI ANLATIM

90' GOL! Sivasspor, Manaj'ın penaltı golüyle skoru 2-2'ye getirdi

80' GOL! Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin golüyle maçta öne geçti.

70' Fred, ceza sahasına Dzeko'ya uzun top düşündü. Yerde seken top oyunu terk etti.

57' GOL! Sivasspor, Fode Koita'nın golüyle maçta eşitliği yakaladı.

52' Maçta tempo düştü. Sivasspor rakip yarı alanda pas yapıyor.

49' Fenerbahçe etkili geldi. Sol kanattan topla gelen Ferdi, bekletmeden ortasını içeri Dzeko'ya gönderdi. Yıldız ismin topun gelişine yaptığı vuruşta kaleci Ali Şaşal hata yapmadı.

46' Maçta ikinci yarı başladı.

İlk yarı sona erdi.

45' GOL: Fenerbahçe, Fred'in 45+2. dakikada attığı enfes golle maçta öne geçti.

41' Manaj'ın pasında topla buluşan Koita, ceza sahasına girerken şutunu çekti fakat Livakovic topu güçlükle kornere çeldi.

38' Sağ kanattan ceza sahasına giren Dzeko, topu içeri çevirmek istedi fakat top yan ağlarda kaldı.

33' KAÇTI! Fenerbahçe'de ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Dzeko, karşı karşıya pozisyonda şutunu çekti. Kaleci Ali Şaşal ayaklarıyla topu çıkardı.

29' Fenerbahçe gole yaklaştı. Kaleci Ali Şaşal'ın istediği gibi ileri gönderemediği topta araya giren Tadic, sol çaprazdan kalecinin önde olduğunu görünce direkt kaleyi yokladı. Meşin yuvarlak üsten dışarı gitti.

21' Sivasspor, gole yaklaştı. Sağ kanatta Fred'den sıyrılıp ceza sahasına giren Koita, son çizgide ortasını kale sahasına çevirdi ancak hiçbir takım arkadaşı bu topa dokunamadı.

18' Uğur bu kez sol kanattan çalımlarla geldi ve ortasını açtı fakat bu kez de arka direkte Ferdi topu dışarı yolladı.

13' SAYILMAYAN GOL! Sivasspor, Rey Manaj ile maçta üstünlük golünü buldu ancak ofsayt nedeniyle bu gol değer kazanmadı.

10' Fenerbahçe etkili geldi. Orta alanda topu alan Szymanski, Tadic ile yaptığı verkaç sonrası ceza sahası dışında boş kaldı ve şutunu çekti fakat savunmaya çarpan top direğin yanından kornere gitti.

1' Maç başladı.

Sivasspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Sivasspor - Fenerbahçe müsabakası 22 Nisan 2024'yte (Bugün) 20.00'de başlayacak. Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak

Maçın hakemleri belli oldu

Müsabakada hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Aydın'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Volkan Ahmet Narinç yapacak.

VAR hakemler belli oldu

Alper Akarsu'nun dördüncü hakemlik görevini üstleneceği mücadelede VAR koltuğunda ise Almanya Futbol Federasyonu'ndan Benjamin Brand oturacak. AVAR olarak da Abdullah Buğra Taşkınsoy, Deniz Caner Özaral ve Onur Özütoprak, Brand'a eşlik edecek.

İlk 11'ler

Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Murat, Appindangoye, Camara, Uğur, Poungouras, İbrahim, Bartuğ, Koita, Menig, Manaj  

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Dzeko

7 isim kart sınırında

Fenerbahçe’de, Sivaspor karşılaşması öncesi 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Michy Batshuayi, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Edin Dzeko ve Ferdi Kadıoğlu sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular yarınki müsabakada sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düştü.

Senin için hazırladığımız haberler