Sırbistan - Türkiye voleybol final maçının yayın bilgisi ve canlı izle linki

03.09.2023 - 16:34 | Son Güncellenme: 03.09.2023 - 23:42

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde A Milli Kadın Voleybol Takımı, Sırbistan ile karşılaşıyor. Sırbistan - Türkiye maçının canlı izle linki haberimizde.

Sırbistan - Türkiye voleybol final maçının yayın bilgisi ve canlı izle linki

AJANSSPOR HABER

2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, dev turnuvada finale yükselmeyi başardı. Final maçında Sırbistan ile karşı karşıya gelen Filenin Sultanları, eski hocası Giovanni Guidetti'ye karşı mücadele edecek. 2019 yılında şampiyonluğu kaybettiği Sırbistan ile tekrar karşılaşacak olan Ay-Yıldızlılar Boskovic'li takımı devirerek şampiyonluğa ulaşmak ve 2019'un rövanşını almak istiyor.

Sırbistan - Türkiye maçının tarih ve saati

Sırbistan ile Türkiye arasındaki 2023 Avrupa Şampiyonası final maçının 3 Eylül 2023 Pazar günü, saat 21.00'de başlaması planlandı.

Sırbistan - Türkiye maçını canlı yayınlayacak kanal

Belçika'nın Brüksel kentinde, Palais 12 BRUSSELS'te oynanacak Sırbistan - Türkiye maçı TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Türkiye'nin final yolculuğu

Organizasyonda C Grubu maçlarının 5'ini de kazanarak adını son 16 turuna yazdıran Türkiye, Belçika'yı da yenerek çeyrek finale yükseldi. Filenin Sultanları çeyrek finalde Polonya'yı da mağlup etti ve rakiplerine set vermeden yarı finale kadar gelmeyi başaran İtalya ile eşleşti.

Yarı finale kadar rakiplerine set dahi vermeyen İtalya, Filenin Sultanları'nı durduramadı. Ay-Yıldızlılar, zorlu rakibini 3-2 yenerek final biletini aldı.

Üst üste 14. galibiyet

FIVB Milletler Ligi'nde altın madalya alan ve bu organizasyonda son 6 maçını kazanan Türkiye, Avrupa Şampiyonası'nda da sahaya çıktığı 8 maçı galip bitirdi. Türkiye, bu 14 maçta rakiplerine sadece 6 set verdi.

TRT'nin frekans bilgileri

Uydu: TÜRKSAT 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: 3/4

Uydu frekansını güncelleme

Uydu alıcısının "Kurulum" veya "Ayarlar" menüsünden, "Tek Kanal Arama" alt menüsünde, "Uydu" kısmında "Türksat 42° E" ve Türksat Ankara Paket parametrelerini manuel olarak girilerek, "Şebeke Arama" (Network Search) açık seçilmelidir. Otomatik tarama sonucunda, güncel kanal bilgileri uydu alıcınıza eklenmektedir.

Senin için hazırladığımız haberler