CANLI| Portekiz - Çekya maçını canlı izle (Maç linki)

18.06.2024 - 21:38 | Son Güncellenme: 18.06.2024 - 22:02

Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes ve Bernardo Silva gibi yıldızları kadrosunda barındıran Portekiz, grubun ilk haftasında Çekya ile karşı karşıya geliyor. Maçın linki, canlı yayını ve kanalı gibi detaylar haberde.

CANLI| Portekiz - Çekya maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes ve Bernardo Silva gibi yıldızları kadrosunda barındıran Portekiz, grubun ilk haftasında Çekya ile karşı karşıya geliyor. Peki Portekiz - Çekya maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberde.

Portekiz - Çekya maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

F Grubu'nun ilk hafta mücadelesinde Portekiz ile Çekya bu akşam karşı karşıya gelecek. Leipzig Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 22.00'de başlayacak. İtalyan hakem Marco Guida'nın yönetecek. Maç TRT'de ekranlara gelecek.

İlk 11'ler

Portekiz: Diogo Costa, Cancelo, Pepe, Dias, Nuno Mendes, Bruno Fernandes, Palhinha, Vitinha, Bernardo Silva, Leao, Cristiano Ronaldo.

Çekya: Stanek, Holes, Hranac, Krejci, Coufal, Jurasek, Soucek, Barak, Provod, Kuchta, Schick.

Gözler Ronaldo'da

Karel Poborsky'nin sözlerinin ardından gözler kritik maç öncesinde Cristiano Ronaldo'ya çevrildi. Geçtiğimiz sezon Suudi Pro Lig kulübü Al Nassr'da 50 gol atan 39 yaşındaki futbolcunun EURO 2024 performansı merak ediliyor.
 
 

Senin için hazırladığımız haberler