Osimhen'de imza tamam! Galatasaray'da transfer gündemi sıcak...

03.09.2024 - 16:16 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 16:28

Victor Osimhen transferini tamamlayan Galatasaray, gündemine Hummels, Rabiot, Mckennie ve Kostic gibi isimleri aldı. İşte günün Galatasaray transfer haberleri...

Osimhen'de imza tamam! Galatasaray'da transfer gündemi sıcak...

AJANSSPOR HABER

Ismail Jakobs transferinden hemen sonra Victor Osimhen'i kadrosuna katan Galatasaray, dünya basınında manşetleri süslerken transfer çalışmalarına hız verdi. İşte Galatasaray'ın gündemine gelen yıldızlar...

Kostic listede

Galatasaray, Juventus'un Sırp futbolcusu Filip Kostic'le temas halinde. İtalyan ekibinin, yıldız ismin sarı-kırmızılılara transferine onay verdiği belirtildi. Cim Bom, Kostic transferi için hamlelerine devam ediyor.

Savunma için aday Alexsandro Ribeiro

Roma’ya transfer olan İspanyol stoper Mario Hermoso’nun yerine Brezilyalı Alexsandro Ribeiro’da karar kıldı. Fransa’nın Lille takımında forma giyen 25 yaşında ve 1.89 metre boyundaki oyuncunun piyasa değeri 8 milyon Euro

Weston McKennie hamlesi geldi

Juventus'ta az süre alan Weston McKennie de Galatasaray'ın radarında. Galatasaray, Weston McKennie transferi için İtalyan deviyle görüşmeler yaptığı ve yıldız ismi ikna etmeye çalıştığı iddia edildi.

Jhon Arias ismi çıktı

Sarı-kırmızılılar, ayrıca 14 milyon € piyasa değerine sahip kanat oyuncusu Jhon Arias ile de ilgileniyor. Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'nın takımdan ayrılmasının ardından sol kanat pozisyonu için yapılan arayışlar devam ediyor.

Rabiot ısrarı sürüyor

Rabiot, Milan'ın son teklifini reddederek yüksek maaş beklentisini sürdürüyor. Galatasaray, Rabiot'u uzun süredir kadrosuna katmak istiyor. Cim Bom, yıldız oyuncudan haber beklediği iddia edildi.

Galatasaray'dan Mats Hummels'e teklif!

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Galatasaray, Alman stopere teklif yaptı. Roma'nın da ilgilendiği oyuncunun menajeri Hummels için yapılan teklifleri değerlendiriyor.

Senin için hazırladığımız haberler