CANLI| Medina için hamle devam ediyor! Fenerbahçe'nin transfer listesi...

03.09.2024 - 17:05 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 17:14

Fenerbahçe'de transfer için çalışmalar sürerken Cristian Medina için görüşmeler sürüyor. İşte Fenerbahçe'nin transfer listesi ve haberleri gibi detaylar...

CANLI| Medina için hamle devam ediyor! Fenerbahçe'nin transfer listesi...

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Cristian Medina için son hamlesini yaptı. Kanarya, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için uğraşlarını sürdürüyor. Peki başka hangi isimler gündemde? Detaylar...

Fenerbahçe'den Medina için yeni teklif

Arjantin medyasında yer alan ve Takvim Gazetesi'nin derlediği habere göre, Fenerbahçe, Cristian Medina için yaptığı teklifi güncelledi. Sarı-Lacivertliler, bonuslar dahil 15 milyon dolar ve yüzde 20 pay içeren yeni bir teklif yaptı. Boca Juniors'un yakın bir zamanda teklife cevap vermesi bekleniyor. Ayrıca Sarı-Lacivertliler'in, 22 yaşındaki oyuncu ile 5 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.

Kieran Trippier gündemde

Sky Sports'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, İngiliz ekibi Newcastle United'da forma giyen İngiliz bek Kieran Trippier'i de gündemine aldı. İngiliz yıldızla Türkiye'den Beşiktaş ve Eyüpspor'un da ilgilendiği öne sürüldü.

Krunic için anlaşma sağlandı!

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşandı... Sports Digitale'nin haberine göre Fenerbahçe ve Kızılyıldız, Rade Kruniç transferi için anlaşmaya vardı. Transferin tamamlanması için Krunic'ten cevap beklendiği, yıldız oyuncunun bu transfere sıcak bakmaya başladığı bildirildi.

İrfan Can Kahveci için karar verildi

Milliyet'te yer alan habere göre; Maximin’in performansı istenilen seviyeye ulaşmazken Mourinho’nun oyuncuyu kulübeye çekeceği, Dusan Tadic’e sol kanatta şans vereceği, sağda ise İrfan Can Kahveci’ye forma vereceği bildirildi. Sarı-lacivertli takımın teknik patronunun geçen sezon kariyer sezonunu yaşayan milli futbolcuya çok güvendiği ifade edildi.



Ben Chilwell hamlesi

Trendyol Süper Lig'de millî maç arasına maç fazlasıyla lider giren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor... İngiltere Premier Lig’de transferin bitmesi, önemli şansların doğmasına neden oldu. Bunların başında Ben Chilwell geliyor. Fenerbahçe, Chelsea’de menajer Enzo Maresca’nın kadro dışı bıraktığı İngiliz sol bekin durumunu yakından takip ediyordu.



Cengiz Ünder'in Rusya'da oynamaya sıcak bakmadı

Rusya Ligi'nin güçlü ekiplerinden Spartak Moskova, Fenerbahçe'nin yıldızı Cengiz Ünder için 8 milyon Euro'luk teklifte bulundu. Cengiz Ünder'in Rusya'da oynamaya sıcak bakmadığı öğrenildi. (TAKVİM)

Archie Brown listede

Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi sonrası yıldız oyuncunun boşluğunu doldurmak isteyen Fenerbahçe, Archie Brown'u transfer etmek için oyuncunun kulübü Gent ile temas halinde. (FOTOMAÇ)

Senin için hazırladığımız haberler