Manchester City - Sevilla Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

16.08.2023 - 20:18 | Son Güncellenme: 16.08.2023 - 23:42

UEFA Süper Kupa finalinde Manchester City ile Sevilla karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Manchester City - Sevilla maçının canlı izle linki haberimizde.

Manchester City - Sevilla Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

UEFA Süper Kupa finalinde dev maç başlıyor. Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Manchester City ile UEFA Avrupa Ligi kupasının abonesi Sevilla karşı karşıya geliyor.

CANLI ANLATIM

80' Sol tarafta topla buluşarak topu sağına çeken Grealish sert vurdu. Bono topu kurtardı.

79' Kovacic ile paslaşan Haaland ceza sahası içi sağ çaprazından sol ayağıyla vuruşunu yaptı. Savunma, topa son anda ayak koydu.

69' Sağ kanatta topu kapan Palmer, hızla içeri yöneldi. Rakibini geçen Palmer uzak köşeye vurdu. Bono topu kornere çeldi.

GOL | 63' Sol iç kulvarda topla buluşan Rodri sağ ayağıyla ortaladı. Arka direkte bulunan Palmer'ın kafa vuruşunda top uzak köşeden ağlara gitti. Manchester City, bu golle Sevilla karşısında beraberliği yakaladı.

50' Sol kanatta topla buluşan Ocampos, Walker'ı çalımlayıp yerden ortaladı. Arka direkte bulunan En-Nesyri sol ayağıyla gelişine vurdu. Kaleci Ederson topu yakın mesafeden çıkardı.

46' İkinci yarı başladı.

Maçın ilk yarısı sona erdi. Manchester City 0-1 Sevilla

45' İlk yarının sonuna 3 dakika ilave edildi.

36' Sağ kanattan kullanılan kornerde Palmer ortayı yaptı. Ceza sahasında bulunan Rodri'nin kafa vuruşunda Rakitic'ten seken top bir kez daha kornere gitti.

34' Hafif sağ çaprazdan uzak mesafeden kullanılan frikikte Foden sol ayağıyla sert vurdu. Top baraja takıldı.

GOL | 25' Sevilla, karşılaşmanın 25. dakikasında 1-0 öne geçti. Sol tarafta topla buluşan Acuna'nın yaptığı ortaya penaltı noktası üzerinde iyi yükselen En-Nesyri, Gvardiol'un üzerinden kafa vuruşunu yaptı. Top, filelerle buluştu.

17' Sol tarafta topla buluşan Grealish, topu sağına sürerek içeri girdi. Grealish'in sağ ayağıyla çektiği şutu kaleci Bono kornere çeldi.

8' Sol çaprazdan yapılan ortaya Ake kafayla vurdu. Yakın mesafede kaleci Bono topu kurtarmayı başardı.

7' Sağ kanatta topla buluşan Palmer, içeri çekerek kaleyi denedi. Top, kalecide kaldı.

6' Jesus Navas'ın yaptığı orta Manchester City ceza sahasını karıştırdı. Sevillalı oyuncular topa iki kere düzgün vuramadı. Top kaleci Ederson'da kaldı.

1' Maç başladı.

MAÇ ÖNÜ | AEK - Dinamo Zagreb maçı öncesi iki taraftar grubu arasında çıkan kavgada bir AEK taraftarının hayatını kaybetmesi üzerine saygı duruşu yapıldı.

Manchester City - Sevilla maçının tarih ve saati

Manchester City ile Sevilla arasındaki UEFA Süper Kupa maçının 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü, saat 22.00'de başlaması planlandı.

Manchester City - Sevilla maçını canlı yayınlayacak kanal

Manchester City - Sevilla maçı TV 8,5 ve EXXEN'den canlı olarak yayınlanıyor.

TV 8.5 frekansı

"Uydu Adı" kısmında 'Türksat 4A'yı seçin. Alt kısımda bulunan 'Frekans' kısmına 12346 sayısını girdikten sonra 'Polarizasyon' kısmını 'Horizontal Yatay' olarak seçin. 'Sembol' kısmına '9600' sayısını girdikten sonra 'FEC' değeri otomatik olarak seçilecektir.

Exxen platformu

Exxen, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 1 Ocak 2021 itibarıyla yayın  hayatına başlayan ücretli bir dijital içerik platformudur. Platform için 1.500 kişilik bir ekip oluşturuldu. Acun Ilıcalı tarafından platformun ücretsiz seçeneğinin olmayacağı, reklamlı ve reklamsız olmak üzere ücretli iki paketin olacağı belirtildi. Platformun yıllık bütçesinin ise 900 milyon TL olacağını açıkladı.

Exxen ücreti

Kişiler aylık veya yıllık olarak üyelik yapabilirler. Aynı zamanda spor paketleri de farklı şekillerde ücretlendirilmektedir. Exxenspor aylık fiyat 119,00 TL'dir.

11'ler belli oldu

  • Manchester City: Ederson, Walker, Akanji, Gvardiol, Aké, Rodri, Kovačić, Foden, Palmer, Grealish, Haaland.  

  • Sevilla: Bounou, Navas, Bade, Gudelj, Acuna, Jordan, Rakitic, Ocampos, Oliver Torres, Lamela, En-Nesyri.


Senin için hazırladığımız haberler