Konyaspor - Sivasspor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

04.01.2023 - 14:02 | Son Güncellenme: 04.01.2023 - 22:02

Süper Lig'de Konyaspor ile Sivasspor karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Konyaspor - Sivasspor maçının canlı izle linki haberimizde. İşte detaylar.

Konyaspor - Sivasspor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Konyaspor ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak zorlu mücadelede ev sahibi Konyaspor kazanarak üst sıralara tırmanmayı, konuk ekip Sivasspor ise düşme hattından kurtulmayı hedefliyor.

Konyaspor - Sivasspor maçının tarih ve saati

Konyaspor ile Sivasspor arasındaki Süper Lig maçı 4 Ocak 2023 Çarşamba günü, saat 20.00'de başlayacak.

Konyaspor - Sivasspor maçını canlı yayınlayacak kanal

Konyaspor - Sivasspor maçı beIN SPORTS 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Konyaspor'un Süper Lig performansı

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 15 karşılaşmanın 6'sını kazanmayı başardı. İlhan Palut'un başında bulunduğu Konya temsilcisi, 7 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak, 25 puan topladı. Konyaspor, geride kalan 15 maçın ardından Süper Lig'de 7. sırada yer aldı.

Sivasspor'un Süper Lig performansı

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de 16 karşılaşmaya çıktı. Kırmızı-Beyazlı takım, 3 galibiyet aldı. 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşayan Rıza Çalımbay ve ekibi, 14 puan toplayarak ligin 17. sırasında, düşme hattında yer aldı.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler