Kasımpaşa - Alanyaspor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

04.01.2023 - 13:48 | Son Güncellenme: 04.01.2023 - 19:10

Süper Lig'de Kasımpaşa ile Alanyaspor karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Kasımpaşa - Alanyaspor maçının canlı izle linki haberimizde. İşte detaylar.

Kasımpaşa - Alanyaspor Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Ligde kötü bir dönemden geçen Kasımpaşa, Selçuk İnan yönetiminde açtığı yeni sayfada henüz galibiyet alamadı. İstanbul temsilcisi, Farioli ve öğrencileri karşısında kazanarak 3 puan hasretine son vermek istiyor.

Kasımpaşa - Alanyaspor maçının tarih ve saati

Kasımpaşa ile Alanyaspor arasındaki Süper Lig maçı 4 Ocak 2023 Çarşamba günü, saat 17.00'de başlayacak.

Kasımpaşa - Alanyaspor maçını canlı yayınlayacak kanal

Kasımpaşa - Alanyaspor maçı beIN SPORTS 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Kasımpaşa'nın ligdeki durumu

Kasımpaşa, Süper Lig'de çıktığı 15 maçın 4'ünü kazanıp, 3 beraberlik, 8 mağlubiyet aldı. Selçuk İnan'ı başa getirerek çıkışa geçmeyi planlayan Kasımpaşa, topladığı 15 puan ile ligin 16. sırasında, düşme hattında yer aldı.

Alanyaspor'un Süper Lig'deki durumu

Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 16 karşılaşmada mücadele etti. Çıktığı maçların 5'ini kazanmayı başaran Akdeniz temsilcisi, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Alanyaspor, topladığı 21 puan ile ligin 9. sırasında yer aldı.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler