CANLI| Joao Mario geldi! İşte Beşiktaş'ın transfer listesi...

03.09.2024 - 16:35 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 16:44

Joao Mario transferini tamamlayan Beşiktaş'ta transfer gündemi sıcaklığını koruyor. Kartal'da gündeme gelen isimler, transfer haberleri gibi detaylar haberde.

CANLI| Joao Mario geldi! İşte Beşiktaş'ın transfer listesi...

AJANSSPOR HABER

Son olarak Joao Mario transferinde anlaşma sağlayan Beşiktaş, gündemi korumaya devam ediyor. Siyah-Beyazlı ekipte ön plana çıkan isimler kimler? İşte yaşanan son gelişmeler...

Portekizli yıldız Joao Mario Beşiktaş’ta

Siyah beyazlılar, 31 yaşındaki Portekizli sol kanat ve kulübü Benfica ile anlaştı. Oyuncu ile daha önce anlaşan siyah beyazlı kulüp dün kulübünü de ikna etti. Portekizli yıldız futbolcunun bugün İstanbul’da olması bekleniyor.

Osorio gündemde

Joao Mario ile anlaşma sağlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kartal, Şilili sağ kanat oyuncusu Dario Osorio ile ilgileniyor.

Alex Telles ismi çıktı

Beşiktaş yönetimi, Vincent Aboubakar ve Daniel Amartey’le yollarını ayırmak için görüşmelerini sürdürüyor. Bu konuda iki oyuncunun menaceri Pini Zahavi’yle görüşmelerini sürdüren Kara Kartal’a, ünlü temsilciden sürpriz bir öneri geldi.

Mario Rui sürprizi

Beşiktaş, Napoli’nin 33 yaşındaki yıldızı Mario Rui’yi transfer etmek için harekete geçti. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Kara Kartal, Suudi Arabistan’dan da teklifler alan tecrübeli oyuncunun transferini kısa sürede sonuçlandırmayı planlıyor.



Senin için hazırladığımız haberler