CANLI | Galatasaray- Elfsborg maçını canlı izle (Maç linki)

23.10.2024 - 16:05 | Son Güncellenme: 23.10.2024 - 18:19

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, bugün Elfsborg ile karşı karşıya geliyor. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve şifresiz linki haberde.

CANLI | Galatasaray- Elfsborg maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında kendi sahasında kendi sahasında Elfsborg ile karşılaşacak. Zorlu mücadele saat 17:30'da başlayacak. İşte zorlu maça dair detaylar...

CANLI ANLATIM

0' Zorlu mücadele başlama düdüğü!

2' Mertens'in ortasında Mauro Icardi'nin yaptığı etkili kafa vuruşu kaleciye takıldı.

4' Elfsborg'un uzaktan şutunu Günay Güvenç rahatlıkla kontrol etti.

6' Mertens'in savunmadan seken vuruşu az farkla dışarı çıktı. Köşe vuruşu Galatasaray'ın!

10' Icardi'nin kafa vuruşundan seken topta Elfsborg savunması topu zorlukla uzaklaştırdı.

14' Osimhen'in seken kafa vuruşunda Barış Alper'in röveşatası az farkla dışarı gitti.

24' Ceza sahasının içerisinde Yunus Akgün'ün yaptığı vuruşun ardından Galatasaraylı oyuncuların elle oynama itirazı oldu.

GOL! 28' Mertens'in direkten dönen topunu tamamlayan Mauro Icardi, Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi

GOL! 39' Galatasaray, Abdülkerim Bardakçı'nın kafa vuruşu ile skoru 2-0'a getirdi!

GOL! 43' Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın savunma arkasına attığı koşunun ardından yaptığı net vuruş ile skoru 3-0'a taşıdı!

45' İlk yarıda son düdük!

Galatasaray- Elfsborg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Rams Park'ta oynanacak mücadele saat 17:30'da başlayacak. Sloven hakem Matej Jug'un yöneteceği karşılaşma TRT 1 kanalından naklen yayımlanacak.

ilk 11'ler

Galatasaray: Günay, Kaan Ayhan, Davinson, Abdülkerim, Barış Alper, Yunus Akgün, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Dries Mertens, Mauro Icardi, Victor Osimhen

Elfsborg: Pettersson, Hedlund, Buhari, Henriksson, Yegbe, Hult, Ouma, Zeneli, Qasem, Zeneli, Baidoo

Maçın hakemleri belli oldu

Müsabakada Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Matej Jug düdük çalacak. Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali'nin üstleneceği karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mihael Antic olacak. Video Yardımcı Hakem odasında ise Alen Borosak görev yapacak.

Galatasaray, çıktığı son 9 resmi müsabakada mağlup olmadı. Son yenilgisini UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında İsviçre temsilcisi Young Boys karşısında yaşayan sarı-kırmızılı takım, sonrasında 7 Süper Lig, 2 UEFA Avrupa Ligi maçına çıktı. Süper Lig'de 6 galibiyet, 1 beraberlik alan Galatasaray, Avrupa'da ise birer galibiyet ve beraberlik gördü.

Galatasaray'da kimler eksik?

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Ismail Jakobs ile UEFA listesinde adı olmayan Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz ve yeni transfer Roland Sallai, İsveç temsilcisine karşı sahaya çıkamayacak. Trendyol Süper Lig'in 9. haftasındaki Onvo Antalyaspor maçında sakatlanan Jakobs, Elfsborg mücadelesinde görev yapamayacak. Genç futbolcular Eyüp ve Gökdeniz ile yeni transfer Sallai ise isimleri UEFA listesine verilmediği için Çarşamba günü karşılaşmada oynayamayacak.

Günay Güvenç kalede

Takım kaptanı Fernando Muslera, İsviçre temsilcisi Young Boys ile UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında oynanan müsabakada gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza aldı. PAOK ve RFS müsabakalarında cezasının 2 maçını geçiren Uruguaylı kaleci, Elfsborg karşılaşmasında da forma giyemeyecek. Muslera'nın yokluğunda Galatasaray'ın kalesinde Günay Güvenç görev yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler