CANLI | Galatasaray- Çaykur Rizespor maçını canlı izle (Maç linki)

14.09.2024 - 18:44 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 22:01

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında evinde karşılaşacağı Çaykur Rizespor ile ligde 45. kez mücadele edecek. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını gibi detaylar haberde.

CANLI | Galatasaray- Çaykur Rizespor maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Okan Buruk yönetimindeki Cim Bom, taraftarı önünde 4'te 4 peşinde olacak. 2 maçtır kaybeden Atmaca ise zorlu deplasmanda kötü gidişatına son vermeye çalışacak. Zorlu maçın kanalı ve canlı yayını gibi detaylar haberde.

Galatasaray- Çaykur Rizespor maçı Canlı Anlatım

3' GOL! Maç golle başladı. Davinson Sanchez, Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

1' Süper Lig'de Galatasaray - Çaykur Rizespor maçında ilk düdük geldi.

Galatasaray- Çaykur Rizespor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Bu akşam Rams Park'ta oynanacak ve saat 20:00'de başlayacak Galatasaray-Çaaykur Rizespor maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

İlk 11'ler

  • Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Gabriel Sara, Yunus Akgün, Mertens, Barış Alper, Osimhen
  • Rizespor: Grbic, Taha, Mocsi, Alikulov, Hojer, Hadziahmetovic, Olawoyin, Akintola, Veresanovic, Zeqiri, Sowe

VAR hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, bugün saat 20.00'de Çaykur Rizespor'u konuk edecek. RAMS Park'ta oynanacak mücadelede hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını Hakan Yemişken ile Abdullah Uğur Sarı yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Adnan Deniz Kayatepe olacak.

Müsabakanın VAR koltuğunda Emre Kargın oturacak. Kargın'a AVAR'da İbrahim Çağlar Uyarcan eşlik edecek.

6 resmi maçta 3 galibiyet aldı

Sarı-kırmızılılar, son 6 resmi müsabakada 3 kez sahadan galip ayrıldı. Süper Lig'de Atakaş Hatayspor ile TÜMOSAN Konyaspor'u 2-1, Adana Demirspor'u da 5-1 yenen Galatasaray, Turkcell Süper Kupa'da Beşiktaş'a 5-0, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda ise İsviçre ekibi Young Boys'a 3-2 ve 1-0 mağlup oldu.

Ligdeki 3 maçında 9 gol kaydetti

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı 3 maçta 9 gol kaydetti. Sarı-kırmızılılar, ligde çıktığı 3 karşılaşmada Atakaş Hatayspor'a ve TÜMOSAN Konyaspor'a ikişer, Adana Demirspor'a 5 gol attı.

Galatasaray'da iki eksik

Sarı-kırmızılı ekipte Mauro Icardi ve Hakim Ziyech, sakatlıkları sebebiyle Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyecek. Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanan Mauro Icardi ve Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile yaptığı mücadelede sakatlanan Hakim Ziyech, maçta görev alamayacak.

45. randevu

Galatasaray ile Rizespor, Süper Lig'de bugüne kadar 44 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 30 kez sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Yeşil-maviler ise rakibini 7 kez mağlup etti. 7 mücadele de berabere sona erdi. Aslan'ın 106 golüne, Rize ekibi 46 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmaları sarı-kırmızılılar 6-2 ve 1-0'lık skorlarla kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler