Fenerbahçe - Pendikspor maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

10.03.2024 - 17:30 | Son Güncellenme: 10.03.2024 - 21:20

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Pendikspor karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Fenerbahçe - Pendikspor maçının canlı izle linki haberimizde. Detaylar.

Fenerbahçe - Pendikspor maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 29'uncu haftasında Fenerbahçe ile Pendikspor karşı karşıya geliyor. Ligde şampiyonluk yarışı veren Sarı-Lacivertliler, rakibi karşısında kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

CANLI ANLATIM | Fenerbahçe - Siltaş Yapı Pendikspor

Maç sona erdi. Fenerbahçe 4-1 Pendikspor

GOL | 90+9' Sarı-Lacivertliler İrfan Can Kahveci'nin golüyle skoru 4-1 yaptı. Sol çaprazda ceza sahasının uzağında topu kontrol eden İrfan Can, sol ayağıyla sert vurdu. Top yakın direkte tam köşeye giderek ağlarla buluştu.

GOL | 90+3' Fenerbahçe, uzatma anlarında farkı 2'ye çıkardı. Ceza yayına açılan topu kontrol eden Ferdi Kadıoğlu, Fred ile ver kaç yaptı. Ceza sahasına sol çaprazdan giren Ferdi, rakibini geçerek kaleye vurdu. Top kalecinin solundan ağlarla buluştu.

KIRMIZI KART | 90+1' Pendikspor'da Lusamba sarı kart gördükten sonra hakemi alkışladığı için ikinci sarı kartı da gördü. Pendikspor 9 kişi kaldı.

GOL | 87' Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Michy Batshuayi, sol köşeye sert vurdu. Top ağlarla buluştu. Sarı-Lacivertliler 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 öne geçti.

PENALTI | 85' İrfan Can Kahveci, Ndiaye'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Kadir Sağlam pozisyonun ceza sahası çizgisi üzerinde olduğunu belirterek serbest vuruş kararı verdi. Uzun süre VAR'da incelenen pozisyonun içeride olduğuna karar verildi. VAR'ın uyarısıyla hakem beyaz noktayı gösterdi.

75' İrfan Can Kahveci'nin sağ kanattan yaptığı ortaya Batshuayi kafa vurdu. Kaleci topu kornere çeldi.

DİREK | 72' Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu Mert Hakan Yandaş kullandı, Krunic'in kafa vuruşu üst direkten oyun alanına geri döndü. Dönen topu ceza sahası sağ çaprazda Fred tamamlamak istedi top savunmadan döndü.

KIRMIZI KART | 71' Pendikspor'da ikinci sarı kartı gören Welinton, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

61' Welinton, Ferdi Kadıoğlu'na yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

GOL | 59' Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş'ın attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Sol çaprazda, ceza sahasının uzağında Ferdi Kadıoğlu'nun pasını kontrol eden Mert Hakan şutunu çekti. Top uzak köşeden ağlarla buluştu.

57' Fenerbahçe'de Edin Dzeko vurdu kaleci Erdem Canpolat aynı güzellikte kurtardı.

53' Pendikspor'da Ndiaye sarı kart gördü.

Fenerbahçe 0-1 Siltaş Yapı Pendikspor

İlk yarı, Halil Akbunar'ın attığı gol sonucunda konuk ekibin üstünlüğüyle geçildi.

45' İlk yarının sonunda en az 11 dakika daha oynanacak.

40' Sağ kanattan Mert Müldür'ün yaptığı ortaya arka direkte yükselen Edin Dzeko kafayı vurdu. Top auta gitti.

33' Sol kanatta Ferdi Kadıoğlu'nun yaptığı ortaya altı pas üzerinde Edin Dzeko kafayı vurdu. Top üstten auta gitti. Bu pozisyonda Dzeko'nun kaşı açıldı. Yıldız santrforun tedavisi sağlık görevlileri tarafından saha içinde yapıldı.

GOL | 30' Pendikspor, Kadıköy deplasmanında 1-0 öne geçti. 30'uncu dakikada Thiam'ın sol kanattan topu sağına çekeren yaptığı ortaya arka direkte bulunan Halil Akbunar kafayı vurdu. Top ağlarla buluştu.

28' Kaleyi cepheden gören, tehlikeli bir noktada kazanılan serbest vuruşta topun başına Cengiz Ünder geçti. Cengiz'in şutu barajdan döndü.

11' Gökcan'ın sol kanattan yaptığı ortaya arka direkte Halil uçarak dokundu. Top auta gitti.

4' Sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Cengiz Ünder kaleye falsolu vurdu. Top az farkla dışarı giderken, yan ağlarda kaldı.

1' Maç başladı.

İlk 11'ler

  • Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Serdar Aziz, Oosterwolde, Ferdi, Krunic, Fred, Mert Hakan, Cengiz, Tadic, Dzeko
  • Pendikspor: Erdem, Serkan, Murat, Welinton, Sequeira, Lusamba, Gökcan, Ndiaye, Halil, Umut, Thiam
İlgini Çekebilir
Kadıköy'de gol yağmuru! Kanarya son dakikalarda açıldı
Habere Git

Fenerbahçe - Pendikspor maçının tarih ve saati

Fenerbahçe ile Pendikspor arasındaki Süper Lig maçının 10 Mart 2024 Pazar günü, saat 19.00'da başlaması planlandı.

Fenerbahçe - Pendikspor maçını canlı yayınlayacak kanal

Fenerbahçe - Pendikspor maçı beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanıyor.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

17 maçlık yenilmezlik serisi

Ligde son olarak Hatayspor’u deplasmanda 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, oynadığı son 17 maçta ise yenilgi yüzü görmedi. Sarı-lacivertliler; Fatih Karagümrük, Sivasspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Ankaragücü, Antalyaspor, Rizespor, Kasımpaşa ve Hatayspor’u mağlup ederken, Adana Demirspor, Galatasaray, Samsunspor ve Alanyaspor ile de berabere kaldı.

Sarı-lacivertlilerde eksikler

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, Joshua King ve Rodrigo Becao’nun yanı sıra sarı kart cezalısı olan İsmail Yüksek de müsabakada forma giyemeyecek.

5 futbolcu kart sınırında

Fenerbahçe’de, Pendikspor karşılaşması öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde; Michy Batshuayi, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder ve Rodrigo Becao sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular yarınki maçta sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Trabzonspor karşısında takımını yalnız bırakacak.

Fenerbahçe’nin iç saha karnesi

Fenerbahçe, ligde bu sezon evinde 14 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, 10 müsabakada galibiyet alırken, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı. İsmail Kartal’ın öğrencileri, iç sahada ayrıca rakip filelere 40 gol gönderdi. Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’nde de sahasındaki 6 maçta 6 galibiyet elde etti.

Pendik 4 maçtır puan alamıyor

Geçtiğimiz hafta teknik direktörlük görevine İbrahim Üzülmez’i getiren Pendikspor, yeni hocasıyla da ilk maçını kaybederken ligde üst üste 4 maçtır puan alamıyor. Bu sezon dış sahada 14 maçta 11 puan toplayan İstanbul ekibi, deplasmanda son galibiyetini 4 Kasım 2023’te İstanbulspor’a (4-2) karşı aldı.

Senin için hazırladığımız haberler